27196d89a5214cfc859c7bb0ecafc7b2_zps1829ccc7

Yves Saint Laurent Rouge Volupté – 06 Pink In Devotion

Hey meiden! Laatst liet ik jullie mijn nieuwe lipstick van Chanel zien die ik van een vriendin had gekregen, maar van een andere lieve vriendin kreeg ik ook een hele mooie lipstick, namelijk eentje van Yves Saint Laurent (thanks Bo!). De volle naam van de lipstick is ‘Yves Saint Laurent Rouge Volupté’ en de naam is ’06 Pink in devotion’. Een hele lange naam dus maar het is echt een super mooie lipstick die ik graag aan jullie laat zien! 

Dit is mijn eerste YSL lipstick dus ik wist niet helemaal wat ik ervan kon verwachten! De verpakking vind ik echt super mooi, ik vind het heel erg leuk dat je al kan zien welke kleur het is en de gouden huls vind ik ook prachtig! Dit is echt een lipstick die ik goed ga bewaren want ik zou het zonde vinden als er een beschadiging op komt!

De kleur is echt prachtig! Hij lijkt best wel fel op de foto’s maar dat valt in het echt heel erg mee. Het is wel een felroze lipstick maar hij brengt niet heel erg dekkend aan waardoor het een mooi roze kleurtje is die je elke dag kan dragen!

Sorry voor de awkward foto’s, maar zo zie je wel goed hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen. De lipstick is heel erg romig en hij brengt heel erg makkelijk aan, super lang blijft hij niet zitten maar dat verwacht ik ook niet van zo’n romige lipstick. De kleur vind ik echt prachtig en ik kan hem bij elke look wel gebruiken!

Ik ben zoals je misschien wel merkt helemaal gek op deze lipstick en wil mijn YSL stash heel erg graag vergroten! De prijs weet ik niet, maar deze kan je vast wel makkelijk vinden. (ik vind het stom om de prijs van een cadeau op te zoeken)

Volgen jullie mij trouwens ook al via:

Twitter
Instagram
Bloglovin’: http://www.bloglovin.com/

5 gedachten over “Yves Saint Laurent Rouge Volupté – 06 Pink In Devotion

Geef een reactie