large-11

Wondermiddel Tegen Droge Voeten

Zolang als ik me kan herinneren heb ik al droge voeten, het maakt niet uit welk seizoen het is maar ik heb er altijd last van. Dit is natuurlijk heel erg vervelend en ik heb al verschillende dingen uitgeprobeerd waardoor mijn voeten gewoon zacht aanvoelen en velletjes loos zijn en er is maar 1 ding dat tot nu toe heeft gewerkt! 

Lemony Flutter. Dat lees je goed ja! Normaal gesproken gebruik ik dit eigenlijk alleen maar voor mijn nagelriemen maar op de verpakking stond dat je het ook voor andere drogen plekken zoals je ellebogen kon gebruiken of je hielen. Niet alleen mijn hielen zijn droog maar echt de hele onderkant van mijn voeten dus dit wilde ik wel eens gaan uitproberen.

Alleen Lemony Flutter werkt (helaas) niet maar in combinatie met een scrub blok van The Body Shop werkt het echt perfect! Ik kan helaas geen foto of exacte naam van het blok vinden en de mijne ziet er ook al niet meer zo lekker uit (sorry voor de details) dus die wilde ik ook niet op de foto zetten. Het blok is schuin afgesneden aan de voorkant en achterkant en heeft een blauwe kleur. Hier scrub ik de onderkant van mijn voeten een paar keer per week mee en elke ochtend na het douchen breng ik Lemony Flutter aan. Dit werkt echt zo goed! Mijn voeten zijn lekker zacht en dat in de winter!

Het leek me wel leuk om deze tip met jullie te delen, wie weet werkt dit ook wel voor jou als je droge voeten hebt!

Wat doen jullie tegen jullie droge voeten? 

Foto’s komen van WeHeartIt.com

2 gedachten over “Wondermiddel Tegen Droge Voeten

Geef een reactie