2013-06-12134947_zps7b2eb296

What’s In My Makeup Bag

Het leek me leuk om te laten zien wat ik in mijn makeup tasje heb zitten die ik altijd met mij mee neem. Natuurlijk verschilt het wel is wat ik er in doe maar lees verder om te zien wat er de afgelopen tijd in heeft gezeten.

Dit is het makeup tasje dat ik altijd in mijn tas heb zitten. Het is van het merk Kenzo, ik ken het merk verder niet maar ik heb dit tasje ooit gekregen.

1. Ik heb altijd mascara bij me, dit is de False Lash Effect van MaxFactor. Hier komt binnenkort een review over. Ook neem ik vaak een wenkbrauwpotlood mee zodat ik mijn wenkbrauwen kan bij tekenen als het nodig is. Dit is het wenkbrauwpotlood van Rimmel in de kleur 002 Hazel.

2. Het is altijd handig om een poeder mee te nemen, als ik geen foundation draag breng ik vaak alleen de compact powder van Etos aan en als ik wel foundation draag vind ik het soms handig om bij te poederen. Deze is in de kleur 006. Verder neem ik ook altijd mijn kabuki kwast van Catrice mee om de poeder mee aan te brengen.

3. Concealer vind ik ook erg handig om bij me te hebben! Dit is Maybelline Fit Me concealer in de kleur 35. Blush vergeet ik nog wel is of ik vind het handig om het bij te werken dus dat heb ik ook vaak bij me. Dit is de Wet ‘n Wild blush in de kleur Mellow Wine.

4. Bronzer is ook altijd handig om bij te werken! De bronzer die ik altijd bij me heb is van MAC in de kleur Refined Deeper Bronze. Ik gebruik de Angled Brush van Sephora om de bronzer en de blush mee aan te brengen!

Voor mijn lippen neem ik vaak verschillende producten mee maar dit is wat er nu in mijn makeuptasje zat. De Lipfinity Lasting Lip Tint van MaxFactor in de kleur 04. De Etos Colour Balm die geen kleur of naam heeft en een lippenbalsem van Blistex!

Dit is dus wat ik vaak mee neem als ik ergens naartoe ga! Wat zit er bij jullie in de makeuptas? 

4 gedachten over “What’s In My Makeup Bag

Geef een reactie