2013-04-29 17.22.46

Victoria’s Secret Strawberrie’s & Champagne Body Lotion

Een poos geleden heb ik op Schiphol een body lotion van VS gekocht. Super moeilijk vond ik het om te kiezen tussen al die lekkere geuren maar ik ben uiteindelijk voor de Strawberrie’s & Champagne gegaan. Ik gebruik de body lotion nu al een tijdje en hij is me goed bevallen dus het leek me wel leuk om er iets over te schrijven.

Ik heb best een droge huid (vooral mijn onderbenen) dus een goed hydraterende body lotion is een must. Toen ik de body lotion kocht verwachtte ik er niet teveel van maar deze body lotion kan zelfs mijn droge huid aan!

2013-04-29 17.23.15
De fles ziet er naar mijn mening heel leuk uit! Roze is echt mijn favoriete kleur dus als iets roze is ben ik al blij. De geur vind ik ook heel lekker, of het nou echt naar aardbeien en champagne ruikt durf ik niet te zeggen maar de geur is lekker zoet en meisjesachtig.

2013-04-29 17.24.02
Op de achterkant staat wat informatie over de body lotion en de ingrediënten staan erop. Eigenlijk kijk ik nooit echt naar de inhoud maar het valt me wel op dat er alcohol in zit. Hier heb ik geen last van en als ik de body lotion na het scheren aanbreng prikt of irriteert het ook niet.

2013-04-29 17.25.15
Dit is de body lotion op mijn hand. De substantie is niet heel dik en ook niet dun. Het voelt een beetje zoals een reinigingsmelk. De lotion smeert makkelijk en trekt ook snel in!
2013-04-29 17.25.46
Dit is hoe het eruit ziet wanneer het is ingetrokken. Zoals je ziet zie je een subtiele shimmer terug op de huid. Ik erger me hier niet aan en vind het ook wel mooi! Je blijft de hele dag de lekkere geur op je huid terug ruiken!

Eind conclusie: 
Ik vind het een hele fijne body lotion, hij is perfect voor in de zomer. In de winter heb ik altijd net wat meer voeding nodig dus dan zou ik eerder voor een bodybutter gaan, maar verder doet deze het prima. De geur is goed en hij houd mijn huid goed gehydrateerd. Met zo’n fles doe je best lang dus de prijs (12,00 euro) vind ik wel redelijk.

2 gedachten over “Victoria’s Secret Strawberrie’s & Champagne Body Lotion

  1. Juliette

    Jammer dat de ingrediënten zo standaard zijn, zo’n fles kun je eigenlijk ook prima bij de action kopen voor nog geen euro haha. Maar de geur maakt ‘m toch wel iets bijzonderder!

    Reageren

Geef een reactie