manhattan

Tips: Leuke vakantielanden

Ik hou ervan om op vakantie te gaan, het liefst ga ik elke vakantie naar het buitenland maar helaas is dit niet mogelijk. In de 18 jaar dat ik leef heb ik al veel landen bezocht en ik wil jullie graag mijn favoriete vakantielanden laten zien!

Suriname

suriname_5

In de zomervakantie van 2010 heb ik voor het eerst Suriname bezocht. Ik heb hier ook familie wonen en ik was altijd al nieuwsgierig naar het land. Ik ben hier twee weken gebleven en heb hier echt een geweldige tijd gehad. Het was er wel super warm maar hier hou ik wel van. Ik heb niet in de zee gezwommen want dat trok mij niet zo, maar ik heb wel bij de cola kreek gezwommen. Verder heb ik nog dolfijnen gezien, heerlijk gegeten, familie ontmoet en ben ik een paar dagen naar het binnen land geweest. Suriname is echt een super leuk land om te bezoeken.

Amerika (New York)

New-York-City

Ook ben ik in oktober 2010 naar New York geweest. Dit was echt altijd al mijn droom en ik wilde hier super graag heen. Eindelijk kwam mijn droom uit en gingen ik en mijn moeder erheen. We verbleven er 7 dagen maar als het aan mij lag waren we er veel langer gebleven. Hier heb ik ook echt een super tijd gehad en ik wil hier echt zo snel mogelijk weer terug naar toe. Ik heb hier ook echt alles gedaan wat je in 7 dagen kan doen en ik heb er vooral geshopt en dingen bekeken. Ik ben echt verliefd op deze stad geworden.

Bonaire

Schermafbeelding 2013-02-24 om 18.49.39

In oktober 2012 ben ik voor het eerst naar Bonaire geweest. Ik ging hierheen om de familie van mijn vriend te ontmoeten en natuurlijk om het land te leren kennen en om lekker op vakantie te gaan. Ik ben hier twee weken geweest en heb echt een hele leuke tijd gehad. Ik zou hier ook zo willen wonen, het weer is echt super warm en je word er dood gestoken door alle muggen maar dat hoort er allemaal bij. In de twee weken dat ik hier was ben ik ook nog een dagje naar Curacao geweest wat ook een heel leuk eiland is. Bonaire is niet een shopwalhalla maar het is zeker leuk om te bezoeken!

Engeland (Londen)

 safe_image.php

Ik ben voor het eerst in december 2011 naar Londen geweest, ik wist toen al dat ik daar stage zou gaan lopen maar daarvoor gingen we er niet heen. We waren er maar 1 (!!) dag om de familie van mijn moeders vriend op te zoeken en in die dag hebben we alles gehaast gedaan. We hadden bijna geen tijd om te shoppen (wat ik erg jammer vond) maar ik zou er drie maanden later toch al heen gaan voor stage. Toen ik er stage liep vond ik de stad heel leuk, je kan er echt geweldig shoppen (niet alleen op Oxford Street). Het is echt even uitzoeken waar de leuke winkeltjes zijn, bij Camden kun je bijvoorbeeld ook heel leuk winkelen en als het lekker weer is is het super om gezellig te lunchen in het park!

Verder vind ik andere landen natuurlijk ook heel leuk om te bezoeken, bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Noorwegen, Duitsland en Spanje etc maar deze landen hebben wel een grote indruk bij mij achter gelaten!

Wat zijn jouw favoriete vakantielanden? 

Een gedachte over “Tips: Leuke vakantielanden

Geef een reactie