DSC_0817

Bestelling bij The Beauty Bakery!

Het zat er al een hele tijd aan te komen. Al zo’n lange poos wilde ik een bestelling doen bij The Beauty Bakery. Vorige week was het dan eindelijk zover. Waarom ik zo lang heb gewacht? Geen idee. Maar sinds ik mijn pakketje vorige week heb ontvangen weet ik zeker dat ik vaker wat ga bestellen! Benieuwd naar wat ik gekocht heb? Lees dan verder!

Sinds ik de ‘Samantha uit Utreg’ filmpjes van Angel heb gezien op Beautylab.nl lijkt ze me echt een super leuke meid. Ik weet niet zeker of ze toen ook al haar webshop had maar sinds ik ervan wist wilde ik al iets bestellen. Vaak vind ik het een beetje eng om dingen via het internet te bestellen maar Angel lijkt me zo’n toffe dame en de producten en de website zagen er zo goed uit dat ik maar een poging waagde! En man wat ben ik blij.

DSC_0819
Om te beginnen ziet het pakketje er al super leuk uit als je het binnen krijgt. Een leuk roze papiertje en een schattig visite kaartje met een gezellige tekst erop! Ik werd er in elk geval blij van toen ik het allemaal zag! De doos is ook heel praktisch ingedeeld waardoor alles er precies in past!

DSC_0821DSC_0823
Als eerst de Whipped Sugar Scrub in de naam ‘Cotton Candy’. Ik ben echt gek op suikerspinnen en was dus erg benieuwd naar dit product! Toen ik het potje open maakte kwam er een heerlijke zoete geur op me af en ik ben er helemaal gek op! Wat ruikt dit lekker joh! En de substantie is ook heel gek, ik had het nog nooit gezien. Maar het heet ook niet voor niks ‘whipped sugar scrub’ natuurlijk. De scrub is heel fijn in gebruik en laat echt een lekker laagje achter op mijn huid. Hierdoor voel je echt dat je huid gescrubt én gevoed word.

DSC_0827DSC_0831
Ook heb ik de Fluffy Whipped Body Butter in de naam ‘Honeykids Dupe’ gekocht. Deze ruikt ook heerlijk zoet en naar honing (dûh). Ook hiervan is de substantie anders dan wat ik ben gewend. Wanneer ik het op mijn huid aanbreng smelt het gelijk in een soort van olie en het smeert echt heerlijk uit. De butter trekt snel in en aan het eind van de dag kun je de geur nog steeds ruiken! Je merkt ook goed dat je huid gevoed word!

DSC_0834DSC_0838
Eigenlijk waren dat de dingen die ik heb besteld, maar als extra kreeg ik er nog een Body Butter Bar cadeau bij met een speciale code! Helemaal super natuurlijk. Deze Body Butter Bar in de naam ‘Coco Vanilla’ ruikt heerlijk fris en ook zoet tegelijk. Ik had nog geen ervaring met een body butter in bar vorm maar het bevalt me wel! Ik ben nog wel aan het uitzoeken hoe ik dit het best kan gebruiken. Verder maakt hij mijn huid lekker zacht en trekt het snel in. Ik ben er blij mee!

Zoals jullie wel kunnen lezen ben ik heel erg blij met mijn bestelling en ik weet zeker dat ik in de toekomst nog meer zal bestellen! Hebben jullie wel een eerder bij The Beauty Bakery besteld? Zo ja, wat zijn jullie favoriete producten?

Een gedachte over “Bestelling bij The Beauty Bakery!

Geef een reactie