abc208c8-d6f0-456a-a630-62ce50aec819_zpsb04a39d5

The Body Shop: Almond Hand & Nail Cream

Handcremé kan ik nooit genoeg hebben, ik heb in elke tas een andere zitten en in mijn kamer liggen er ook nog een aantal. Deze week was ik bij de TBS en ik kocht een heerlijke handcremé.

De verpakking vind ik heel handig, met zo’n systeem krijg je echt alles eruit. Ik heb de handcremé in de geur almond gehaald. Zelf vind ik de geur echt heel erg lekker! Ieder huidtype kan de handcremé gebruiken en hij is voed je handen en nagels.

De substantie is niet heel erg dik maar ook niet dun, ik kan het niet zo goed uitleggen. Hij smeert heel fijn uit en je hebt maar een klein beetje nodig. Gelukkig trekt de handcremé ook snel in dus je kan zo weer verder met waar je mee bezig bent. Ook ruiken je handen ook heel lekker na gebruik.

Je ziet niet echt iets maar zo ziet mijn hand eruit na gebruik. Hij voelt lekker zacht aan en hij ruikt heel erg lekker!

Ik ben heel erg blij met de handcremé van TBS. De prijs is €6,50 voor 30 ml, je kan er lang mee doen want je hebt elke keer maar een beetje nodig!

Wat is jouw favoriete handcremé? 

2 gedachten over “The Body Shop: Almond Hand & Nail Cream

Geef een reactie