large

Sporten?!

Hey meiden! Ik vind mezelf zeker niet te dik maar ik ben ook de dunste niet meer. Vroeger kon ik alles eten en gewoon de hele dag in bed blijven liggen en maar 45 kilo blijven wegen. De laatste 3 jaar is dit best wel veranderd en merk ik dat ik toch wel iets moet gaan doen aangezien er nu vet op plekken zit waar ik het eerder nooit had gezien bij mezelf.

Ik wil niet klagen hoor, maar als er striemen beginnen te komen wordt het toch wel tijd voor actie vind ik! Sinds oktober 2014 heb ik een abonnement bij de sportschool maar ik ben nog maar 2 keer geweest. Super zonde van mijn geld en ook gewoon stom dat ik niet ga. Het is een beetje lastig want ik durf ook niet in mijn eentje te gaan, waarom weet ik ook niet. Het liefst zou ik 3 keer per week gaan sporten of misschien wel vaker, want ik wil toch mooie strakke benen, buik en billen en wat vet verliezen!

Dus ik ben van plan om er toch maar echt aan te gaan beginnen, ik weet niet of ik echt gezonder kan gaan eten want dat wordt toch wel moeilijk als je samenwoont en als de een heel erg veel van chips en vet eten houdt maar ik ga het wel proberen! Hopelijk kan ik regelmatig met een klasgenootje of toch nog mijn vriend naar de sportschool gaan, anders moet ik het toch alleen gaan proberen!

Wat voor oefeningen doen jullie in de sportschool? Ik snap er namelijk geen drol van en kan wel wat tips gebruiken!

4 gedachten over “Sporten?!

 1. naomilovesyou

  Ik heb héél veel sport oefeningen gevonden op YouTube en die oefeningen doe ik thuis omdat ik net iets te ver woon van de sportschool (ik zie het echt niet zitten om keer op keer +20 min te rijden) en ze zijn écht heel effectief. Ik weeg al sinds ik gestopt ben met groeien ongeveer hetzelfde en ik moet er eigenlijk niets voor doen, maar ik blijf wel actief en eet best gezond.

  xx naomi @ Naomi in Wonderland

  Reageren
 2. bylot

  Ik ken het gevoel van dat je wel naar de sportschool wilt maar gewoon niet gaat, je moet jezelf echt een schop onder je kont geven en gewoon gaan! Als je bent geweest voel je je altijd veel beter en ik kan het je zeker aanraden :) Zelf wil ik ook echt vaker gaan want er komen wel wat overbodige vetjes bij haha. Voor goede oefeningen zou ik op youtube kijken, dan kan je ook specifieker zoeken bv. op goede buik- of beenspieren. U can do it! Liefs :)

  Reageren
  1. Naomi Bericht auteur

   Thanks voor de goede tips! De overbodige vetjes zijn zeker irritant, ik moet mezelf maar echt onder de kont gaan schoppen inderdaad!

   Reageren

Geef een reactie