IMG_8874

SMASHBOX – Brow Tech To Go

Laatst liet ik jullie de parfum zien die ik voor mijn moeder had gekocht maar dat was niet het enige wat ik had gekocht. Ik heb ook een wenkbrauw potlood van Smashbox voor haar gehaald, ze heeft altijd een beetje moeite met haar wenkbrauwen en nu gaat het gelukkig een stuk makkelijker! 

Ik besloot om de Brow Tech To Go van Smashbox voor haar te halen, ik had hier zelf nog geen ervaring mee maar de verkoopster raadde het me aan en ik probeerde het ook uit en het leek een heel erg fijn product. Nadat ik het aan mijn moeder had gegeven vroeg ik of ik het mocht reviewen voor de site en dat mocht!

 
Het pencil is apart, het heeft een beetje een driehoekige vorm. Er zitten 2 kanten aan de verpakking, aan de ene kant zit het pencil en aan de andere kant zit een borsteltje met doorzichtige gel.

 
Op de linker foto heb ik helemaal niks aan mijn wenkbrauwen gedaan, ik vind het toch echt mooier als ik ze invul. Recht heb ik alleen 1 wenkbrauw ingevuld en je ziet gelijk al een heel verschil. Het pencil werkt super fijn en ik ben heel erg snel klaar met 1 wenkbrauw. Van dichtbij ziet het er ook nog netjes uit.


En hier heb ik ze allebei ingevuld. Al een heel verschil met de eerste foto, toch? Ik vind het effect heel mooi en het is erg fijn dat je er zo snel mee kan werken. Ik wil hem ook zelf kopen!

Ik vind het echt een super fijn product en gelukkig is mijn moeder er ook blij mee. Ik ben benieuwd of jullie het ook leuk vinden om te zien hoe het bij mijn moeder staat, zij heeft namelijk best lastige wenkbrauwen om in te vullen maar door dit product ziet het er heel mooi uit en is het een stuk makkelijker! 

Ik heb de Smashbox Brow Tech To Go bij de Douglas gehaald voor €25,00 in de kleur ‘Brunette’

Geef een reactie