9d5925b0-d264-46cc-a44f-7ec8527d034f_zps695100f8

Sleek Face Contour Kit

Laatst liet ik jullie de spulletjes zien die ik had besteld bij The Make Up Spot en daar zat ook het face contour kit van Sleek bij. Vandaag wil ik jullie iets meer laten zien van dit prachtige setje! 

De verpakking vind ik heel mooi, ik vind het ook mooi dat er een kartonnen doosje omheen zit. Ik heb de kleur Light genomen omdat ik die al aardig donker over vond komen op de foto’s van The Make Up spot, zoals je ziet zit er een bruin kleurige bronzer in de linkerkant van het doosje en een mooie highlighter aan de rechterkant. Ook zit er een grote spiegel bij, dat vind ik al een groot pluspunt!

De kleuren geven veel pigment af, vooral de highlighter is heel erg goed gepigmenteerd. Dit is wanneer ik 1 keer over de kleur met mijn vinger wrijf en ze daarna swatch. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden!

Ik heb zelf al best wel wat schaduw in mijn gezicht dus de foto’s zijn niet super duidelijk. Ook breng ik de bronzer best wel licht aan en ik had denk ik ook wat beter de Medium kleur kunnen bestellen. Verder vind ik wel dat het een mooi effect geeft, ik vond het wel lastig om het goed op de foto te krijgen want de highlighter zie je op de foto helemaal niet terug en in het echt wel!

Uiteindelijk ben ik toch erg tevreden met deze contour kit! Hoewel ik beter voor een wat donkerdere kleur had kunnen gaan vind ik het effect mooi en ik denk dat het een goede aankoop zal zijn voor mensen met wat lichtere huidjes! Het Sleek Face Contour Kit is te koop bij The Make Up Spot en kost €8,25. Een prima prijs vind ik zelf!

5 gedachten over “Sleek Face Contour Kit

Geef een reactie