Photo 03-03-13 18 47 21

Shoplog

Afgelopen week heb ik weer wat spulletjes gekocht die ik jullie wil laten zien. Dit keer door middel van een artikel! Wil je weten wat ik heb gekocht? Lees dan verder.

 

 

 

 

 

honingmasker nivea

Ik ben altijd op zoek naar goed werkende maskers, dit honing masker van Nivea had ik nog nooit gebruikt dus hier ben ik wel benieuwd naar. Ik ga deze ook zo snel mogelijk testen en wie weet komt er wel een review over.

nagelverharder

 

Ik heb hele zachte en ‘flexibele’ nagels, dit komt waarschijnlijk omdat ik meer dan tien jaar nagels heb gebeten. Door mijn nagels blijft mijn nagellak nooit mooi zitten en kan ik het er zo in laagjes aftrekken. Ik ben erg benieuwd naar deze nagelverharder en ik hoop dan ook dat hij werkt.

base coat

 

Het was 2e gratis van de nagel accessoires bij Etos dus ik heb nog een ridgefiller/basecoat gekocht. Deze kan ik altijd gebruiken en ben benieuwd hoe deze werkt.

oogreiniging

Mijn oogmakeup remover was op en ik had dus een vervanger nodig. Mijn ogen zijn altijd heel gevoelig en ik merk wel dat deze een beetje prikt aan mijn ogen maar ik moet hem nog wat beter testen. Hier komt vast wel een review over.

tonic

 

Ook mijn tonic was op en deze had ik eerder altijd al en ik vind hem fijn dus dit is gewoon een vervanger!

blending brush

 

Ik was afgelopen zaterdag in Amsterdam en toen liep ik ook even de Douglas in en daar hebben ze een MAC counter. Als ik dingen van MAC zie word ik altijd helemaal gek dus dan kan ik niet weggaan zonder iets te kopen. Die dag heb ik mijn eerste makeup kwast van MAC gekocht en ben hier heel erg blij mee! Het is de blending brush.

oogschaduw

 

Ook kocht ik een hele mooie oogschaduw gekocht in de kleur ‘Mulch Velvet’. Ik heb lang gekeken naar alle kleuren die ze hebben en ik heb uiteindelijk deze gekocht. Hier zal ik nog een review over schrijven!

 

Dit waren de dingen die ik afgelopen week heb gekocht! Ik ben het meest blij met de spulletjes van MAC.

 

Geef een reactie