naked palette 2 binnenkant

Shoplog Parijs + Extra

Afgelopen week ben ik drie dagen naar Parijs geweest met mijn vriend en zijn ouders. Eigenlijk hadden we twee dagen de tijd om alles te bekijken en om dingen te doen, want de laatste dag gingen we weer terug met de auto. Ik heb natuurlijk de eiffeltoren gezien en ik ben er voor het eerst op geweest, maar ik heb ook geshopt! Omdat we niet zoveel tijd hadden heb ik niet enorm veel geshopt maar ik heb zeker wat leuke dingetjes gekocht! Wil je weten wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan verder!

naked palette 2
Al heel erg lang wilde ik het Naked Palette van Urban Decay maar het was er nooit van gekomen. Vaak omdat ik geen geld had of omdat ik het nergens kon vinden. Toen ik in Parijs de Sephora tegen kwam moest ik naar binnen! Ik heb lang staan twijfelen tussen het Naked en het Naked 2 palette maar ben uiteindelijk voor de tweede gegaan. Hier komt zeker een review over! De prijs is €45,00.

urban decay primer potion
Natuurlijk kon de oogschaduw basis van Urban Decay ook niet missen! Deze heb ik nog nooit geprobeerd maar ik was wel erg benieuwd. Momenteel gebruik ik nog de oogschaduw basis van Too Faced en deze bevalt me super goed, maar ik wilde deze gewoon proberen. Ik heb hier €19,00 voor betaald.

sephora brush
Toen ik voor de tweede keer naar een (nog grotere) Sephora ging kon ik mezelf weer niet tegenhouden. Ik gebruikte altijd de blush kwast van de Hema maar de haren zijn nogal hard en toen ik deze had gevoeld was ik verkocht. Ik gebruik deze nu voor mijn blush en mijn bronzer. De prijs is €16,50.

sephora kwasten reiniger
Verder zag ik nog deze kwasten reiniger. Ik ben best wel lui met het wassen van mijn kwasten dus deze kan ik wel goed gebruiken! Deze kost €6,20.

Dit waren de spulletjes die ik in Parijs heb gekocht, niet veel he? Maar ik ben er wel super blij mee. Afgelopen zaterdag was er een signeer sessie voor het nieuwe boek van Cynthia (misslipgloss.nl) en hier wilde ik graag naartoe. Na afloop ben ik nog even snel de stad in geweest en wil ik als extra nog even mijn aankoopjes laten zien.

cynthia beauty
Als eerst natuurlijk het boek van Cynthia! Ik kan niet wachten om te beginnen met lezen en ik vind het echt super tof dat ze nu een boek heeft. Ik lees haar blog al vanaf 2008 dus ik ben stiekem ook wel een beetje trots op haar ook al kent ze me niet. Ook vond ik het heel erg leuk om haar te ontmoeten! Het boek kost €15,00!

iphone hoesje hm
In de H&M kocht ik dit leuke hoesje voor mijn iPhone. Ik ben gek op panterprint dus deze kon ik niet laten liggen. Volgens mij kost deze rond de €7,00.

ring hm
Als laatst kocht ik deze mooie ring van de H&M. Eigenlijk draag ik bijna nooit ringen, vooral omdat ze mij bijna nooit passen door mijn smalle vingers maar deze vond ik heel erg leuk. Hij is wel iets te groot maar hij blijft wel zitten! Hier heb ik ongeveer €4,00 voor betaald.

Dat waren de spulletjes die ik de afgelopen tijd heb gekocht! Waar shoppen jullie het liefst? 

 

Geef een reactie