09f87a19-4d7c-4800-b312-f40acbd6d80b_zpsa9e88783

Shoplog #2

Afgelopen vrijdag ben ik naar de stad geweest om 1 ding te kopen, natuurlijk kon ik dat ene ding niet vinden en heb ik allerlei andere dingetjes gekocht.. Zo gaat het altijd bij mij! Omdat het niet zoveel is leek het me handiger om het in een artikel te laten zien i.p.v een video! 

Als allereerst ging ik naar de Hunkemöller en daar slaagde ik niet helemaal in wat ik wilde kopen, wel zag ik leuke slofjes en lekkere comfy sokken in de aanbieding! Ze kosten allebei €2,50 en toevallig had ik  €5,- op mijn membercard staan dus kreeg ik ze voor niks!

Als tweede ging ik voor schoenen kijken bij de axischoen, de schoenen waar ik nu mee loop zien er echt niet meer uit en zijn aan vervanging toe. Ik zag hele leuke bij de actieschoen die ik voor €29,99 niet kon laten liggen! Ze hadden ze ook in een lichtbruine kleur die ik ook wel heel leuk vond dus wie weet ga ik nog wel terug! De studs vind ik ook super leuk!

Als laatst ging ik naar de voordeelhal, hier kocht ik een olive oil hair lotion voor €5,99, een gliss kur lotion (die heb ik alleen gekocht voor het stijlen van mijn haar) voor €3,99 en een argan oil hair treatment voor maar €3,99!

Ook kocht ik hier een sheet mask voor je gezicht en een sheet mask voor maar €1,50 per stuk! Hier zal vast snel een review over komen!

Als laatst zag ik zure skittles liggen! Ik ben echt verliefd op skittles en mijn moeder had laatst uit Londen verschillende varianten meegenomen en daar zat de zure versie ook bij. Deze vind ik echt super lekker! Ook kocht ik pepermunt. De skittles waren €1,50 en de wilhelmina pepermunt was €2,50 voor 3 stuks.

Dit waren mijn aankoopjes van vandaag, ik ben hartstikke blij! Wat hebben jullie de afgelopen tijd geshopt?

2 gedachten over “Shoplog #2

Geef een reactie