DSC_3009

REVIEW + WINACTIE: Telefoonhoesje telefoonhoesjestore.nl

Telefoonhoesjes blijven een ding. Je hebt zoveel leuke soorten en je hebt voor elke telefoon verschillende hoesjes. Laatst heb ik een hele leuke webshop voor telefoonhoesjes ontdekt, namelijk www.telefoonhoesjestore.nl. Het is een mooie website die voor heel veel telefoons super leuke hoesjes verkoopt. Ik heb er een opgestuurd gekregen die ik vandaag graag voor jullie wil reviewen. 

Ik ontving het Olifant hoesje voor mijn iPhone 5s, ik vond het design er op de website super mooi uitzien! De levering ging ook heel erg snel, ik had het binnen 2 dagen binnen dus dat is natuurlijk ook een groot pluspunt. Het hoesje past trouwens op de iPhone 5 en 5s.


Van veraf is het hoesje heel erg mooi maar als je ‘m van dichtbij bekijkt zie je wel dat de kwaliteit van het design niet heel erg goed is. De pixels zijn best grof en het lijkt alsof het een uitvergrote foto is, dat was dus wel een beetje jammer. Verder vind ik het wel een heel tof design, ik vind olifanten echt bijzondere beesten en ondanks dat de pixels niet helemaal top zijn draag ik het hoesje wel.


De kwaliteit van het hoesje is ook niet heel erg goed, maar dat verwacht ik ook niet van die prijs. Tegenwoordig zijn alle hoesjes ook niet speciaal voor het beschermen van je telefoon en kopen mensen ook vaak een hoesje omdat ze het gewoon mooi vinden. Bij mij is het hoesje aan de voorkant al gebroken, bij de volume knoppen. Gelukkig merk ik hier verder niks van maar als je echt voor een hoesje gaat die je telefoon moet beschermen dan zou ik even verder op de site zoeken naar een ander hoesje!

Het hoesje ziet er leuk uit en er zit ook een leuk prijskaartje aan, namelijk €9,95 dus dat is echt super goedkoop. Als je op zoek bent naar een hoesje die je telefoon heel erg goed beschermt dan zou ik niet voor deze gaan, maar de webshop heeft genoeg andere leuke en stevige smartphonehoesjes te koop dus ik zou zeker even een kijkje nemen! Ook hebben ze iPhone 6 hoesjes en nog vele andere merken!

 

WINACTIE
Dankzij deze leuke webshop heb ik ook een hele leuke winactie voor jullie, namelijk dat één van jullie een telefoonhoesje naar keuze mag uitkiezen van www.telefoonhoesjestore.nl! Het enige wat je voor deze winactie hoeft te doen is:

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
– Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl
– Volg mij op Bloglovin’ 

Niet verplicht:
– Volg mij op Instagram (NaomiCedella)
– Volg mij op Twitter 

Doe vooral mee als je het leuk vind om een telefoonhoesje naar keuze te mogen uitkiezen vergeet niet een reactie achter te laten! 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

5 gedachten over “REVIEW + WINACTIE: Telefoonhoesje telefoonhoesjestore.nl

 1. Daniëlle

  Hoii, leuke winactie, kan ik nog mee doen, haha :). Zo ja, dan wil graag mee doen :p
  Het hoesje van mijn telefoon is kapot gegaan toen ik hem liet vallen, dus een nieuw hoesje zou best goed uitkomen :). Ik volg je op bloglovin’, en twitter en ik heb de facebook pagina van telefoonhoesjesstore geliked!
  Oh enn mijn e-mail adres is danie1@hotmail.nl
  Liefs, Daniëlle

  Reageren

Geef een reactie