PicMonkey Collage

Review: Otterbox Telefoonhoesjes

Hi dames! Vandaag heb ik weer een review voor jullie, deze keer review ik twee telefoonhoesjes van het merk Otterbox! Benieuwd naar mijn review? Lees dan verder!

Otterbox is een merk dat bescherming biedt tegen je telefoon maar dat ook stijlvol is! Via GSMpunt ben ik achter dit merk gekomen. Ik heb twee hoesjes gekregen die ik voor jullie heb getest, ik laat mijn telefoon aardig vaak vallen dus deze hoesjes kwamen goed van pas!Allereerst ga ik het hebben over het Otterbox Symmetry Case Eden Teal hoesje. Deze is speciaal ontworpen om je telefoon te beschermen tegen het vallen. Het hoesje is heel erg stevig en ligt fijn in de hand en de knoppen zijn goed te bedienen. Hij is een beetje bol aan de onderkant dus op tafel blijft hij niet zo goed stil liggen. Ik heb mijn telefoon (expres) laten vallen om het hoesje te testen en hij is geslaagd voor de test! Mijn telefoon én het hoesje is niet beschadigt dus dat is een groot voordeel! Dit hoesje kost €34,95.Wat ik erg leuk vind aan het Otterbox MySymmetry Case Sorbet Crystal hoesje is dat je verschillende designs kan gebruiken. Zoals je misschien kunt zien op de eerste foto kun je het design wisselen naar jouw smaak. Je kunt de designs los kopen en dat vind ik erg leuk. Ik ben telefoonhoesjes na een tijdje vaak wel zat en dan is het handig dat je ze gewoon kan wisselen! Het hoesje wordt wel snel vies aan de voorkant omdat het van rubber is maar beschermt mijn telefoon wel erg goed en de knoppen zijn ook nog steeds goed te besturen. Dit hoesje kost €34,95.Ik heb ook nog naar andere hoesjes van het merk Otterbox gekeken en ik vind het echt fijn dat ze zo goed beschermen en dat ze ook nog eens leuke designs hebben. Als je bijvoorbeeld een goedkoop hoesje op Ebay koopt die er leuk uit ziet dan beschermt hij je telefoon waarschijnlijk niet goed. En dat risico moet je niet willen nemen. Vandaag heb ik het over hoesjes voor de iPhone 5s gehad, maar GSMpunt verkoopt ook nog telefoonhoesjes voor andere merken, bijvoorbeeld Lumia 640 hoesjes of Xperia Z3+ hoesjes.

Ik ben heel erg blij met de nieuwe hoesjes, persoonlijk vind ik de roze het leukst. Hoe beschermen jullie je telefoon? Gebruiken jullie ook een hoesje? 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Geef een reactie