DSC_2938

REVIEW: Hema Soft Matt Lipbalm

Lipstick, lipgloss, lipbalms. Je hebt zoveel soorten en kleuren die allemaal anders zijn. Ik ben gek op de lipsticks van MAC, maar toen ik laatst in de Hema was en deze lipbalms zag was ik verkocht. Ze hebben zoveel leuke en bijzondere kleuren. Ik besloot om er twee mee te nemen en nu ik ze een tijdje heb gebruikt wil ik jullie graag mijn mening laten weten over deze lipbalms! 

Ik heb twee hele leuke kleurtjes gekocht, een mooie rode en een felroze. Op de foto’s is ook een lipliner te zien maar deze ga ik niet reviewen omdat ik geen foto heb waarop hij op mijn lippen te zien is, hij is overigens wel heel erg fijn!De lipbalm is super snel aan te brengen en glijdt echt over je lippen. Ondanks dat de ‘punt’ zo groot is, is het toch niet moeilijk om het netjes aan te brengen. De kleuren zijn echt intens en precies zoals ze er op de verpakking eruit zien, dat is ook een groot pluspunt!


Op deze foto had ik de lipbalm al een keer gebruikt omdat ik zo enthousiast was, maar dit is nummer 05 en het is een mooie rood/roze kleur. Het is echt een prachtig kleurtje en ik denk dat hij iedereen goed zou staan! De kleur blijft heel lang zitten maar ondanks dat hij matt is geeft hij wel snel af. Dus als je met je hand langs je mond gaat heb je wel een dikke streep op je hand zitten. Hij is dus niet echt kiss-proof maar als je het eenmaal weet dan doe je wel voorzichtig!


Ahh deze kleur vind ik zo ontzettend gaaf! Het is een prachtige felroze kleur die echt perfect is voor de zomer! Ik draag hem stiekem nu ook al en als ik hem op heb krijg ik er allemaal complimentjes over! Dit is de kleur 04 en net als bij de kleur 05 blijft hij heel lang zitten, als je een maaltijd hebt benuttigd hoef je hem ook niet gelijk bij te werken! Deze kleur draag ik graag met een rustige ooglook, het liefst met alleen eyeliner op. Dan vind ik hem het mooist!


En hier zie je de kleuren op mijn lippen! Ik vind het echt zulke mooie kleurtjes dat ik de laatste tijd mijn andere lipsticks laat liggen. Ik weet zeker dat ik ook nog wat andere kleuren ga kopen want Hema heeft nog veel meer kleurtjes! Ik ben echt heel erg blij met deze lipbalms en kan het echt iedereen aanraden om een kijkje te gaan nemen bij de Hema! Je kunt ze er kopen voor €3,50 per stuk!

Welke kleur vinden jullie het  mooist? 

2 gedachten over “REVIEW: Hema Soft Matt Lipbalm

  1. love beauty (op youtube)

    heyy naomi super leuke blog heb jij maar jammer dat je niet verder doet met je filmpjes het zou leuk zijn als je elke week een video plaatst. xx

    Reageren

Geef een reactie