2013-05-12 14.45.22

Hoe Ik Mijn Huid Reinig

Je huid reinigen is natuurlijk super belangrijk, dat weten we (hopelijk) allemaal wel. Iedereen heeft haar/zijn eigen manier van reinigen en vandaag wil ik jullie mijn dagelijkse routine laten zien! 

Je gezicht reinigen hoor je minimaal twee keer per dag te doen, in de ochtend en in de avond voordat je gaat slapen. Sommige mensen doen het met reinigingsdoekjes maar hier haal je toch niet echt alle makeup mee weg. Als ik echt te moe ben dan gebruik ik nog wel is de anti-age doekjes van de Etos maar dat is echt een enkele keer.

2013-05-12 14.45.43
Als eerst gebruik ik áltijd een oog/lipmakeup reiniger. Ik weet dat sommige de ogen ook reinigen met een milk maar geloof me, dat werkt niet zo goed als dit. Op het moment gebruik ik er 1 van Nivea die lotion en olie bevat. Wanneer ik alleen een lotion gebruik gaat dit heel erg prikken omdat de huid rondom mijn ogen nog al gevoelig is. Deze werkt prima en haalt al mijn oogmakeup er af.

2013-05-12 14.45.10
Nadat ik mijn ogen heb gereinigd gebruik ik de reinigingsmelk van Nivea voor een droge/gevoelige huid. Deze gebruik ik voor mijn gezicht en hals. Dit breng ik aan op een watje en zo haal ik mijn gezichtsmakeup eraf. Soms breng ik het ook aan met mijn handen maar dit vind ik niet heel handig werken. Ook gebruik ik in plaats van dit product soms de reinigingsmelk in een tube van nivea maar die gebruik ik altijd onder de douche.

2013-05-12 14.45.22
Wanneer ik klaar ben met de melk gebruik ik ook altijd nog een tonic. Je zult merken dat er nog steeds restjes makeup van je gezicht en hals afkomen. Dit is de tonic van Nivea voor een droge/gevoelige huid. Deze prikt totaal niet (dit doen andere tonics vaak wel bij mij) en voelt lekker fris aan op de huid.

2013-05-12 14.46.40
Dag en nachtcréme hoort niet echt bij het reinigen maar dit doe ik er wel altijd standaard achter aan. Ik gebruik de dagcréme en nachtcréme ‘aqua effect’ van Nivea en deze vind ik erg fijn!

Dit is dus eigenlijk wat ik elke dag op mijn huid gebruik! Het werkt allemaal fijn voor mij en ik doe deze routine ook al een tijdje. Hoe reinig jij jouw huid? 

Een gedachte over “Hoe Ik Mijn Huid Reinig

Geef een reactie