84512eef-75c5-4482-aee2-513138fc516c_zps87d74808

New Stuff

Afgelopen weekend ben ik met een paar vriendinnen naar Rotterdam geweest om nog de verjaardag van een vriendin te vieren. We gingen natuurlijk eventjes de stad in en ik was van plan om niks te kopen maar toch zag ik wat leuke dingen bij de Bershka en de Primark. Het zijn niet veel spulletjes maar het leek me toch wel leuk om ze te laten zien. 

 


Als eerst kocht ik iets bij de Bershka, dit was niet helemaal de bedoeling maar toch zag ik dit leuke blousje en ik kon ‘m niet laten hangen! Ik ben gek op deze print en voor €19,99 wilde ik het toch wel doen.


Daarna gingen we naar de Primark, hier wilde ik ook niks kopen maar ik was eigenlijk wel toe aan een nieuwe tas. Ik koop bijna al mijn tassen bij de Primark omdat ze heel erg leuk zijn en voor de prijzen hoef je ze ook niet te laten liggen. Helaas gaan ze wel snel kapot of zien ze er niet zo mooi meer uit maar omdat ze zo goedkoop zijn vind ik dat niet erg. Deze tas vond ik heel erg mooi, zo’n kleur tas had ik nog niet eerder gehad. Deze tas kostte €12,00.


En toen ik de tas had uitgezocht zag ik deze leuke portemonnee ook nog liggen.. Ik had niet echt een nieuwe nodig maar ik had laatst een kleinere portemonnee gekocht omdat me dat wel handig leek maar toch vind ik de grotere portemonnee’s leuker. Deze kostte €6,00 en er past echt super veel in!

Dit waren de spulletjes die ik kocht het afgelopen weekend, ik heb wel veel meer leuke dingen gezien maar ik kon me gelukkig nog inhouden!

6 gedachten over “New Stuff

  1. Kimberly

    Ik heb met precies dezelfde portemonnee in m’n handen gestaan in de Primark @ Oxford Street.. ben nog steeds aan het twijfelen om hem te kopen, morgen gaan we weer so i’ll let you know! (: heel leuk blousje trouwens!

    Reageren

Geef een reactie