Schermafbeelding 2014-02-06 om 19.52.08

My Life In 20 Questions

Toen ik laatst op de blog van VeraCamilla keek zag ik dat ze de tag ‘my life in 20 questions’ had gedaan en ik vond het wel een leuke tag! Ik ben de laatste tijd niet zo actief meer op mijn blog omdat ik een beetje inspiratieloos ben dus bij deze een tag waardoor jullie mij wat beter kunnen leren kennen! 

Wat is je lievelingskleur?
Dat hangt er een beetje vanaf, in mijn kamer vind ik de laatste tijd neutrale kleuren mooi, zoals wit en lichtbruin of beige maar als ik gewoon een kleur moet kiezen ga ik denk ik toch voor roze. 
Wat is je favoriete nummer?
Dat is 8! Waarom weet ik eigenlijk niet, het is ook het lievelingsgetal van mijn moeder dus ik heb het een beetje overgenomen denk ik! 
Wat is jouw droom carrière?
Hmm dat is een lastige, mij lijken heel veel dingen leuk! Maar voor een tijdschrift werken lijkt me wel heel erg tof of een succesvolle blog hebben is natuurlijk ook wel een droom. Wat ook een droom voor mij is, is om dieren in nood te helpen. Dat lijkt me zulk mooi en dankbaar werk!
Waar zou je op jezelf willen wonen?
In New York! Dat wil ik al heel erg lang en hoop dat het ook ooit gaat gebeuren. Maar Suriname of de Antillen staan ook op mijn lijstje hoor!

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Eigenlijk doe ik alles met de fiets, al zolang ik me kan herinneren. Ik woon in Zwolle en dat is natuurlijk niet zo’n grote stad dus je kan ook overal makkelijk heen met de fiets! En het is gratis!
Wat doe je in je vrije tijd?
Op dit moment heb ik alleen maar vrije tijd omdat ik niet naar school ga en nog geen werk heb. Eigenlijk zit ik alleen maar thuis of ga ik naar mijn vriend als hij vrij is. Ik verveel me heel erg de laatste tijd en hoop snel werk te vinden! 
Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Dat zijn denk ik de H&M, Zara en de Bershka. En bij de Primark hebben ze soms ook nog wel leuke kledingstukken!
Naar welk concert zou je graag gaan?
Eigenlijk ben ik al naar concerten geweest waar ik echt graag heen wou (Chris Brown 2x, Justin Bieber 2x, Rihanna). Maar toch lijkt het me heel erg gaaf om een keer een concert van Beyoncé te gaan. In mei ga ik naar One Direction, ik was nog niet eerder bij een concert van hun geweest maar heb ze al wel een keertje ontmoet. Hier heb ik heel erg veel zin in!


Deze foto maakte ik vorig jaar bij het concert van Justin Bieber.

Wat is je favoriete thee smaak?
Zoethout! Dit vind ik echt super lekker. Eigenlijk hou ik van alle kruidenthee’s, die vruchtensmaakjes enzo vind ik niet zo lekker.
Verzamel je iets?
Nee eigenlijk niet!
Je slaapt niet zonder…
Een deken en 2 kussens. Op 1 kussen kan ik gewoon echt niet lekker slapen en ik heb altijd een deken nodig, maakt niet uit hoe warm het is.
Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou denk ik een huis of appartement kopen (het liefst in New York)  misschien een auto. En natuurlijk op reis gaan en geld doneren aan een goed doel. Oh ik zou zoveel willen doen, 1 miljoen is denk ik niet genoeg!

Wat is je favoriete make-upmerk?
Dat is lastig! Ik gebruik make-up van verschillende merken! Uiteindelijk ga ik dan denk ik toch voor MAC. 
Wat is je favoriete seizoen?
Zomer! Ik kan niet wachten tot het weer lekker warm word en dat alle winterkleren uit kunnen. Ik haat het als het koud is of als het regent!
Slaap je met de deur open of dicht?
Dat ligt eraan. Als mijn zusje bij ons is dan slaap ik met de deur dicht omdat ze altijd zo vroeg wakker is maar als ze bij haar vader is dan slaap ik met de deur open.
Wat eet je het liefst?
Surinaams of Italiaans. Ik vind pasta echt heel erg lekker maar nasi kan ik ook wel de hele week eten.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Een aantal jaar geleden toen ik rond de 12/13 jaar was maakte ik altijd al websites op imonline en kindertent! Dit vond ik echt heel erg leuk om te doen en later begon ik ook een blog. Hier ben ik niet mee doorgegaan maar ik heb het altijd al heel erg leuk gevonden om te schrijven en dingen op het internet te zetten. Ik las altijd al beautyblogs en eigenlijk wilde ik al heel lang zoiets doen. 1 jaar geleden heb ik me er eindelijk overheen gezet en ben ik deze blog begonnen!
Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, vroeger heb ik dit wel altijd gehad op de Tina. Later kocht ik altijd losse tijdschriften!
Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen sliep ik volgens mij, of toen las ik een tijdschrift.. Ik weet het niet zeker.
Wat is je favoriete parfum?
Heat van Beyoncé!

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden om te lezen, ik vond het in elk geval leuk om in te vullen!

Vandaag bestaat mijn blog 1 jaar! De tijd gaat zo snel, ik kan niet geloven dat er al een jaar voorbij is. Ik heb niet echt veel met mijn blog gedaan in dit jaar maar hoop dit wel te gaan doen dit jaar! Ik weet nog niet zeker of ik een winactie ga doen, het lijkt me wel heel erg leuk dus ik ga er nog even goed over nadenken!  

Bron foto’s: WeHeartIt.com

2 gedachten over “My Life In 20 Questions

Geef een reactie