DSC_29292

MINI SHOPLOG HEMA

Hoi dames, het is alweer een tijdje terug dat er iets online is gekomen maar ik wil de toch iets met jullie delen. Laatst was ik bij de Hema en heb toen een paar spulletjes meegenomen. Het leek me wel leuk om deze aan jullie te laten zien, dus als je benieuwd ben naar wat ik heb gekocht dan moet je vooral verder lezen!

DSC_29292

1. Een notitieboekje €3,-. Ik vind het altijd handig om notitieboekjes bij mij te hebben. Hier kan ik mijn gedachtes in schrijven of dingen die mij te binnen schieten die ik niet moet vergeten! Het roze kleurtje vind ik heel erg leuk!

2. Lipliner in de kleur 19 en wenkbrauwpotlood in de kleur 09 €2,-. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede lipliner die bij mijn chanel lipstick past, en deze kleur past er perfect bij!

3. Wattenstaafjes €0,75. Altijd handig!

4. Soft matt lipbalm €3,50 in de kleuren 04 en 05. Ik ben zo blij met deze lipbalms! Hier komt binnenkort nog een review over maar ze zijn echt aanraders!

5. Een desinfecteergel voor de handen. De prijs ervan kon ik helaas niet terug vinden maar ik denk dat deze rond de €2,- heeft gekost!

6. Een schattig portemonneetje! Ik wilde deze eerst voor mijn losgeld gebruiken maar ik doe er steeds mijn oordopjes in. Hier kan ik de prijs ook niet van terugvinden maar ik geloof dat deze rond de €6 euro  kost!

7. En als laatste.. Een hele leuke USB stick van €8,-! Toen ik deze zag wilde ik ‘m gelijk hebben, dit kan je toch niet laten liggen?

Ik vind dat de Hema de laatste tijd zulke leuke spulletjes heeft! Als ik een Hema binnenkom weet ik al dat ik sowieso iets ga kopen, vooral de kantoorafdeling met de notitieboekjes etc vind ik heel erg leuk!

Wat heb jij als laatst gekocht? 

Geef een reactie