9d60685d-b16b-4e01-97d3-233ea49c769e_zpsdcf99510

Miners Color Quilt Blush

Deze maand heb ik voor de eerste keer de Glossybox ontvangen en hier heb ik ook een unboxing filmpje van gemaakt. Er zat een blush in van Miners Cosmetics in de kleur Warm Sun en ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord dus hier was ik heel erg benieuwd naar. Ik heb wat swatches gemaakt en voor en na foto’s gemaakt voor jullie! 

Als aller eerst de verpakking, ik vind dat het er heel mooi uitziet. Je kan de kleuren goed zien en het ziet er gewoon mooi uit!

Er zitten 4 kleuren in, je kan je kwast er in een keer over heen halen om als blush te gebruiken maar je kan de kleuren ook afzonderlijk als oogschaduws gebruiken! Dit heb ik nog niet geprobeerd maar ga ik zeker doen!

Zoals je kunt zien is de pigmentatie van blush goed! Sommige mensen hadden de lichtere versie van de blush maar ik ben blij dat ze ook aan de wat donkerdere huidjes hebben gedacht!

Dit is mijn gezicht zonder de blush. Ik heb hier alleen wenkbrauwpoeder en mascara op.

Hier heb ik de blush (licht) aangebracht. Ik vind dat het een fris effect geeft en gelukkig ziet het er natuurlijk uit. Normaal draag ik niet elke dag blush maar deze vind ik wel heel erg mooi!

Ik ben erg tevreden met de blush, ik weet niet precies waar hij te koop is omdat ik nog niet eerder van het merk heb gehoord maar ik geloof dat je hem sowieso op http://www.minerscosmetics.co.uk kunt bestellen! Glossybox zegt dat de adviesprijs €5,95 is.

Heb jij wel eens iets van Miners Cosmetics gebruikt? 

2 gedachten over “Miners Color Quilt Blush

Geef een reactie