20130706-215310.jpg

Mijn Nagelverzorging Routine

Mijn nagels probeer ik zoveel mogelijk te verzorgen, wanneer ik het regelmatig doe merk ik echt dat ze sterker, mooier en langer worden. Ik heb jaren nagels gebeten waardoor het allemaal niet zo snel groeide en mijn nagels braken binnen no time af. Dit gebeurd gelukkig steeds minder!

Toen ik vorig jaar met de opleiding schoonheidsspecialiste begon moest ik allemaal dingen aanschaffen waaronder nagel spulletjes, nu ben ik gestopt met de opleiding maar ik heb alle spullen nog thuis liggen en ik gebruik ze ook!

Als eerst begin ik met mijn nagels schoon te maken, hiervoor gebruik ik een nagellakremover en wattenschijfjes. Hierna vijl ik mijn nagels mooi met een glasvijl van Herome, deze ben ik vergeten op de foto te zetten.

Wanneer ik daarmee klaar ben gebruik ik een nagelriem remover en die smeer ik op mijn nagelriemen en deels op mijn nagels en die laat ik een tijdje intrekken, daarna masseer ik het in. Deze nagelriem remover is van het merk Extenso.

Met een bokkenpootje druk ik de nagelriemen naar achter en haal ik het ook weg van mijn nagels.

Hierna smeer ik mijn nagelriemen en nagels in met nagelriem olie van Extenso en deze laat ik intrekken en daarna masseer ik het nog in. Hierna ontvet ik mijn nagels weer met nagellakremover.

Wanneer ik met alles klaar ben breng ik altijd een extra sterke nagelverharder aan, deze is van de Etos. Een review kun je hier lezen.

Dit is wat ik om de dag probeer te doen, ik vergeet het af en toe nog wel is of soms ben ik te lui maar wanneer ik het wel doe merk ik echt verschil!

Wat doen jullie om je nagels te verzorgen?

2 gedachten over “Mijn Nagelverzorging Routine

Geef een reactie