Schermafbeelding 2013-08-30 om 22.38.32

Mijn Go-To Blogs

Wat ik altijd doe wanneer ik wakker word is mijn favoriete blogs checken. Ik heb een apart mapje in mijn iPhone aangemaakt voor de blogs die ik elke dag check en het leek mij wel leuk om die met jullie te delen. Veel zullen jullie vast al kennen en sommige misschien ook niet!

Bron foto

Als eerst de blog www.misslipgloss.nl van Cynthia, haar blog volg ik al super lang en ik ben nog steeds een trouwe dagelijkse bezoekster. Ik heb haar blog denk ik voor het eerst gevonden in eind 2008 en ben sinds toen niet meer weg te slaan. Ze schrijft over alles wat ik leuk vind, vooral de persoonlijke artikelen vind ik leuk. Ook heb ik haar boek gekocht en heb mijn boek door haar laten signeren!


Bron foto

Dan de blog van Mascha, www.beautygloss.nl. Deze volg ik denk ik net zolang als de blog van Cynthia. Ik vind het zo leuk om te zien hoe enorm hun zijn gegroeid in een korte tijd! En ze zijn ook nog gewoon hunzelf gebleven (van wat ik kan zien)!


Bron foto

De blog www.lottelovesbeauty.nl van Lotte vind ik ook heel erg leuk! Deze heb ik dit jaar pas ontdekt maar ik kijk er nu dagelijks op. Volgens mij heeft ze echt een leuke persoonlijkheid en dat zie je ook terug in de filmpjes. Ik vind denk ik ook dat zij van alle blogs die ik volg het mooist make-uo kan aanbrengen!


Bron foto

Vera van www.veracamilla.nl kan ik natuurlijk niet vergeten! Op Vera’s blog kijk ik ook al een aantal jaar, bij Vera zie je ook zo goed dat ze zo is gegroeid. Dat vind ik echt leuk om te zien. Ook ben ik heel erg benieuwd naar haar toekomstige filmpjes over haar nieuwe huisje etc!


Bron foto

Ook Serena van www.beautylab.nl volg ik ook al heel lang. Ik weet nog wel dat ik een aantal jaar geleden op haar blog terecht kwam en dat zij de eerste persoon was die een kleurtje had die ik kende die blogde (volg je het nog?) Hierdoor kon (en kan) ik beter zien hoe de producten uitpakken op een gekleurde huid!


Bron foto

Dan die goede oude Kimberly van www.beautybykimberly.nl, bij Kimberly heb ik 3 jaar in de klas gezeten en ze is 1 van mijn beste vriendinnen! Sinds vandaag heeft ze een echte eigen website aangemaakt en dat is zeker een bezoekje waard! Op www.herownlights.blogspot.nl kun je haar oude artikelen nog vinden!

Dit waren eigenlijk wel de blogs waar ik gelijk naartoe ga wanneer ik wakker word, ik heb natuurlijk nog wel meer blogs die ik bezoek maar dit zijn echt mijn favorieten! Wat zijn jouw favoriete blogs? En waarom? 

5 gedachten over “Mijn Go-To Blogs

  1. Lotte

    Ah wauw, wat lief! En wat een compliment over de make-up! Ik doe mijn best, haha. Superleuk dat mijn blog bij je favorieten hoort! Ik voel me best vereerd om zo tussen die grote bloggers te staan, haha.

    Reageren

Geef een reactie