large

Mijn Favoriete Muziek

Ik ben echt gek op muziek. Het liefst luister ik de hele dag muziek, als ik onderweg ben heb ik ook altijd standaard muziek aan. Meestal luister ik muziek op mijn telefoon, en als ik geen oordopjes bij me heb raak ik ook gelijk in paniek! Het leek me wel leuk om mijn favoriete muziek op het moment met jullie te delen! 

Sommige nummers zijn al wat ouder maar dat maakt mij nooit zoveel uit, als ik het leuk vind dan luister ik er gewoon naar! Ik hoop niet dat ik jullie dood gooi met muziek van Chris Brown aangezien ik echt verslaafd ben aan zijn muziek. Bij deze begin ik dan ook met een nummer van hem, haha.


Dit nummer is vorige week geloof ik uitgekomen en ik ben er sinds vorige week ook al non-stop naar aan het luisteren. Het nummer is samen met Aaliyah die in 2001 (geloof ik) is overleden en dat maakt het nummer extra bijzonder!


Rihanna heeft ook altijd leuke muziek vind ik, vorige week ben ik naar haar concert geweest en het was echt geweldig! Dit nummer vind ik ook heel erg fijn!


Trey Songz heeft ook een heerlijke stem! Bijna al zijn liedjes vind ik leuk, de laatste tijd staat dit nummer steeds op repeat.


En natuurlijk weer een Chris Brown nummer.. Ik heb meer dan 100 liedjes op mijn telefoon van hem staan en ik vind ze allemaal leuk. Dit nummer heb ik al een hele tijd als wekker en gek genoeg luister ik er ook nog op andere tijden naar!


Stiekem ben ik ook een groot Justin Bieber fan en ben ik ondertussen al naar twee concerten geweest, dit is een nummer die ik nog steeds super leuk vind! (alle nummers eigenlijk)

Ik wil nog 100 nummers van Chris Brown neer zetten maar ik hou er maar even mee op voordat het teveel word, ik heb natuurlijk nog veel meer favoriete nummers maar nu hebben jullie een beetje een indruk van mijn muziekstijl!

Naar welke muziek luisteren jullie graag? 

3 gedachten over “Mijn Favoriete Muziek

 1. Vanessa

  Goede muziekkeuze! Ik hou ook van de muziek van Chris Brown. Heb hem in december live gezien in ‘t Sportpaleis in Antwerpen. Was best goed, maar veel te kort. Hij heeft maar een uurtje gezongen. Vond ik toch een beetje teleurstellend als je ziet hoeveel de tickets kosten.

  Reageren
  1. Naomi Bericht auteur

   Ik heb in december ook gezien in het ZiggoDome, hij zong inderdaad best kort! Maar ik stond helemaal vooraan dus ik was best tevreden, haha!

   Reageren

Geef een reactie