Mijn favoriete muziek

Iedereen houdt volgens mij wel van muziek. Ik heb altijd periodes met dat ik een bepaald nummer heel erg leuk vind en uiteindelijk heb ik het nummer zo vaak geluisterd dat ik het niet meer aan kan horen. Gelukkig komen artiesten steeds met nieuwe muziek! Het leek me wel leuk om mijn favoriete nummers van dit moment met jullie te delen!

 

Het nummer Do It Again van J Boog kende ik al en vond ik ook leuk, maar nu heeft Pia Mia samen met Chris Brown en Tyga een nummer uitgebracht dat ook zo heet en ze zingt daar ook stukjes van het originele nummer! Ik vind het echt een heel leuk nummer en het is echt muziek die ik graag in de zomer luister! Pia Mia’s muziek ken ik trouwens al een aantal jaar van YouTube, toen ik naar Justin Bieber op YouTube luisterde had ik haar ook ontdekt maar ik vond haar de laatste tijd niet zo bijzonder meer maar dit nummer vind ik heel erg leuk!

Normaal gesproken vind ik Nederlandse rap echt niet leuk, maar de nummers Zeg Dat Niet en Drank & Drugs van Lil Kleine & Ronnie Flex vind ik wel heel erg leuk!

 

Usher’s muziek blijf ik altijd leuk vinden. Het nummer I Don’t Mind met Juicy J vind ik ook heel erg leuk! Ik kan er verder niet zoveel over zeggen, haha.

 

De titel is wel een beetje fout maar ik vind Bitches n Marijuana wel een leuk nummer. Chris Brown is echt mijn lievelings artiest en ik ben ook naar zijn 2 concerten geweest en 1 augustus ga ik hem ook weer zien bij Vestival!

 

Er zijn nog wel meer nummers waar ik naar luister maar deze 4 zet ik het meeste op repeat de laatste tijd! Naar welke muziek luisteren jullie? 

Geef een reactie