mascara

Max Factor False Lash Effect

Regelmatig probeer ik nieuwe mascara’s uit. Op zich werken heel veel mascara’s goed bij mij omdat ik redelijk lange wimpers heb. Een tijdje geleden kocht ik de False Lash Effect mascara van Max Factor en die bevalt me goed! 

Zelf koop ik altijd mascara’s in een zwarte kleur omdat ik dat bij mijzelf mooier vind. Het liefst heb ik extra zwart! De mascara van Max Factor belooft lange volle wimpers die een natuurlijke look geven. Nu snap ik niet waarom ze het dan False Lash Effect hebben genoemd want nep wimpers vind ik niet zo natuurlijk er uit zien!

De applicator is erg groot! Dit was ik niet gewend en ik vind het ook best lastig als ik oogschaduw draag en dan de mascara moet aanbrengen want dan knoei ik nog al snel. Voor als ik alleen mascara draag vind ik de grote borstel wel weer fijn!

Dit is mijn oog zonder mascara, mijn wimpers zijn redelijk lang en ik heb niet altijd een wimperkruller nodig.

Hier draag ik 1 laagje mascara. Een heel verschil zoals je ziet! Hij maakt mijn wimpers langer, voller en ze krullen mooi!

Wat een verschil he!

En hier heb ik op beide wimpers 1 laagje mascara.

Ik ben heel erg blij met de mascara! Hij doet goed z’n werk en het blijft er de hele dag mooi opzitten. Waterproof is ‘ie niet, maar dat belooft Max Factor ook niet.

Een gedachte over “Max Factor False Lash Effect

Geef een reactie