926e0fcc-2099-4e38-8930-4c12728a7d84_zps8533b3ce

Max Factor Clump Defy Mascara

Een tijdje geleden had ik een reclame gezien voor de Max Factor Clump Defy mascara. Ik ben altijd op zoek naar goede budget mascara’s en bij MF scoor ik altijd goed! Nu heb ik eindelijk de Clump Defy mascara gekocht en laat jullie graag weten wat ik ervan vind! 

De verpakking ziet er goed uit, niet heel speciaal maar dat zijn we ook niet gewend van Max Factor. Het gaat er uiteindelijk ook om de binnenkant. Het borsteltje heeft plastic haartjes, vaak vind ik deze niet fijn maar bij MF mascara’s heb ik nooit problemen. Zoals je kunt zien is het borsteltje een beetje rond, dit vind ik wel fijn want dan kun je goed alle haartjes pakken.

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara, ik heb ze hier niet gekruld zodat je goed het effect van de mascara zelf kunt zien.


Hier draag ik 1 laagje mascara, ze zien er gelijk al een stuk voller en zwarter uit. En zonder klontjes!

Toch vind ik het vaak fijn om twee laagjes aan te brengen, dat heb ik hier ook gedaan. Zoals je kunt zien worden de wimpers nog voller en ze klonteren gelukkig niet!

 Ik ben echt super blij met deze mascara! Hij maakt mijn wimpers vol en lang en het blijft ook de hele dag zitten. Hij vlekt gelukkig ook niet. De mascara kost €14,99 en is te koop bij o.a. de Etos.

Wat is jullie favoriete mascara? Laat het achter in de comments! 

Een gedachte over “Max Factor Clump Defy Mascara

Geef een reactie