70278ca9-2d6e-4d0e-8ea3-21581567a6fc_zpsae7713ac

MAC’s Ruby Woo

Sinds ik in 2010 mijn eerste MAC producten kocht ben ik verkocht! Ik ben helemaal fan van MAC en ook van de lipsticks. Op www.mayaraesther.nl deed ik mee aan een winactie waar je MAC’s Ruby Woo lipstick kon winnen en ik was de gelukkige winnaar! 

De verpakking is gewoon zoals we die gewend zijn. Zoals je kunt zien heeft de lipstick een mooie, rode en matte kleur. Persoonlijk vind ik een matte lipstick heel erg mooi en fijn want matte lipsticks blijven vaak langer zitten!

Op de foto hierboven heb ik een foto met flits gemaakt, maar de kleur is in het echt wat donkerder. Ook heb ik een switch gemaakt, dit is een keer met de lipstick over de hand gaan dus zoals je ziet heeft de lipstick veel pigment!

En dit is hoe het eruit ziet op mijn gezicht, niet echt een mooie foto maar daar gaat het niet om! Ik vind het een hele mooie kleur die je voor zowel feestjes als overdag kan dragen!

De lipsticks van MAC kan je kopen bij de MAC verkooppunten of de PRO stores. Ik geloof dat de lipsticks zo’n €18,50 per stuk kosten!

Wat vind jij van de producten van MAC? En vind je de kleur Ruby Woo mooi?

Een gedachte over “MAC’s Ruby Woo

Geef een reactie