ririwoo_zpsa90919bc

MAC RiRi Woo

Ik ben super enthousiast over de nieuwe lipstick van de RiRi <3 MAC collectie! De eerste keer dat hij verkocht was kon ik ‘m niet kopen maar de tweede keer had ik de lipstick te pakken! Een aantal dagen geleden kwam de lipstick aan en het leek me wel leuk om er een review over te schrijven. 

De lipstick zit in de normale zwarte huls zoals we die kennen, ik vind dat ze wel wat leukers hadden kunnen doen voor de collectie van Rihanna maar zo ziet het er natuurlijk ook leuk uit.

Zoals je ziet zit de handtekening van Rihanna er ook in gegraveerd, super leuk natuurlijk! Hier zie je de kleur van de lipstick ook goed. Het is een mooie dieprode retro-matte kleur.

Hier een swatch, ik had verwacht dat het een beetje stroef zou gaan maar dat viel me heel erg mee gelukkig! De lipstick voelt wel anders aan als een niet matte lipstick maar het is niet onprettig.

Foto’s van mijn lippen vind ik altijd heel moeilijk om te maken, de kleur komt ook niet helemaal goed over. De kleur is in het echt wat donkerder en dieper rood. Ik vind het een hele mooie kleur en hij blijft ook super lang zitten. Een lunch overleeft hij wel maar de kleur is dan niet meer zo mooi als op het begin!

Een beetje een awkward foto maar dit is hoe die er bij mij uitziet.

Ik ben heel erg blij met de lipstick! Ik weet niet of die weer te koop komt maar je kon hem in ieder geval alleen maar online via de MAC website krijgen. Ik heb €18,50 betaald voor de lipstick!

4 gedachten over “MAC RiRi Woo

  1. Pingback: MAC Bad Girl RiRi | Naomi ♥ Cedella

Geef een reactie