4b3d32ff39274f3ab44e5cf7d794f74c_zps6393cbb3

MAC Lipstick: Lustering

Zijn jullie de lipstick reviews al zat? De laatste tijd kreeg ik veel lipsticks omdat ik jarig ben geweest, maar afgelopen vrijdag kocht ik er weer zelf eentje! Ik was in de Douglas omdat mijn vriend op zoek was naar een paar parfums en ik kon het toch niet laten om even bij de MAC counter te kijken. Ik had mijn keuze heel snel gemaakt! 

36e1a922-c831-44ac-aaa9-70ceabbcc75d_zpsccfb7a34 e69dc7ea-4490-45f7-a061-9079d42c0cb8_zps6329fe86

Ik besloot voor Lustering uit de lijn (volgens mij is het de lijn, of het is de textuur van de lipstick) Lustre te gaan! We weten natuurlijk allemaal al hoe de verpakking eruit ziet, gewoon hetzelfde als alle (behalve de limited editions) lipsticks!

Het is een heel mooi roze kleurtje! Het is geen neon roze maar hij is best wel fel, een mooi kleurtje voor in de zomer vind ik zelf!

De textuur van de lipstick is heel erg anders dan ik gewend ben, de textuur is heel erg creamy maar doordat deze zo erg glanst ziet het er weer een beetje gelly uit. Het is best moeilijk om uit te leggen. De lipstick moet je ook opbouwen, als je een laagje aanbrengt dan ziet hij er best sheer uit. Op de foto hierboven ben ik een paar keer met de lipstick over mijn lippen heen gegaan om dit effect te krijgen. De glans vind ik super mooi!

Erg lang houdt de lipstick het niet vol, een maaltijd overleeft hij niet maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind het altijd wel makkelijk om bij te stiften als ik heb gegeten. Ik vind de kleur echt heel erg mooi en zomers en ik ga deze heel vaak dragen!

De lipstick kost €18,50 en is te koop bij de MAC verkooppunten.

9 gedachten over “MAC Lipstick: Lustering

 1. doun

  Ik had deze lipstick een tijdje geleden ook gekocht, alleen was ik hier helaas niet echt een fan van. Ik vind die lustre lijn niet heel fijn. Meer omdat ie niet zo lang blijft zitten. Hij staat je overigens wel heel mooi!

  Reageren
  1. Naomi Bericht auteur

   Dankjewel! Ik merkte ook al dat hij niet zolang blijft zitten, ik vind het gelukkig niet zo erg om het bij te werken maar het kan natuurlijk vervelend zijn!

   Reageren

Geef een reactie