4df5146c-596f-46a2-94f0-13b8b37252ef_zpsf42c0c1a

MAC Bad Girl RiRi

Afgelopen dinsdag kwam de nieuwe collectie van MAC: RiRi hearts MAC holiday uit online, en ik wilde graag 2 dingen scoren. De Bad Girl RiRi en de Pleasure Bomb lipstick. Helaas was de 2e al zo snel uitverkocht dat ik geen kans meer had maar Bad Girl RiRi heb ik wel kunnen bemachtigen! Gisteren kwam de lipstick binnen en ik ben echt super enthousiast! 

De RiRi Woo lipstick had ik natuurlijk al en hier ben ik echt super blij mee, dus ik had hele hoge verwachtingen van de BGR (ik ga het even afkorten) lipstick.

Ik vind de verpakking echt zó mooi, echt prachtig! De kleuren combinatie vind ik echt super en ik vind het er heel mooi en chic uitzien!

Natuurlijk staat de handtekening van Rihanna weer in de lipstick gegraveerd, net als bij haar vorige collectie. Heel erg leuk! De lipstick is bruin maar niet lelijk bruin. Bij mijn huidskleur vind ik hem heel mooi en natuurlijk staan maar bij lichtere huidjes kan hij ook heel erg goed! Hij neigt ook een beetje naar rood vind ik.

Dit zijn mijn lippen zonder producten er op.

En hier draag ik de lipstick. Zoals je ziet is het niet echt een bruine lipstick zoals je ze soms ziet en is het meer een nude achtinge kleur. Ik vind ‘m echt super mooi staan!

Ik ben echt super blij met de lipstick, ik had zelf nog geen nude lipstick (erg hè) dus dit is echt een goede toevoeging aan mijn stash. Hopelijk kan ik de Pleasure Bomb ook nog op een of andere manier bemachtigen aankomende vrijdag (de 20ste) aangezien ik niet in de buurt woon van een MAC verkooppunt maar ik heb in elk geval Bad Girl RiRi waar ik super blij mee ben!

Bad Girl RiRi kan je vanaf 20 december 2013 kopen bij MAC verkooppunten voor €19,50

Heb jij nog iets kunnen kopen van de RiRi hearts MAC holiday collectie? 

4 gedachten over “MAC Bad Girl RiRi

Geef een reactie