5bc57271-8627-4f20-abeb-759b042f134e_zpsb5a720d3

Lush Bubblegum Lipscrub

Laatst was ik bij het event van Lush en Glossybox in Rotterdam. Het was een hele gezellige avond en op het einde hadden we nog tijd om wat te shoppen. Ik besloot maar 1 ding te kopen omdat ik de rest niet echt nodig had dus ik kocht een lipscrub in de geur/smaak Bubblegum! 

De eerste keer dat ik een Lush product kocht was in 2010 in New York. Hier kocht ik een lipscrub  in de smaak vanille denk ik.. Ik ben echt dol op de producten van Lush en mijn lipscrub is natuurlijk al heel erg lang op dus het was weer tijd voor een nieuwe. Deze geur is heerlijk mierzoet en daar hou ik wel van!

De lipscrub gebruik ik 1 à 2 keer in de week, ik maak mijn lippen een klein beetje nat en breng de scrub met ronddraaiende bewegingen aan. Daarna spoel ik het af (je kunt het volgens mij ook gewoon opeten) en breng ik een lekkere lippenbalsem aan. Hierna zijn mijn lippen vrij van velletjes en heerlijk zacht!

Ik vind het echt een topproduct! Je kunt het eventueel ook zelf maken en dat werkt ook goed maar hier zit nog een extra lekkere smaak aan en de Lush producten vind ik altijd heel fijn in gebruik. Ik betaalde €9,95 voor de Bubblegum lipscrub!

Wat vinden jullie van de producten van Lush? En hebben jullie wel eens de lipscrub geprobeerd?

4 gedachten over “Lush Bubblegum Lipscrub

Geef een reactie