IMG_8269-1

Long Time No See!

Waar zal ik eens beginnen, wat is het lang geleden zeg! Het was zeker niet mijn bedoeling om bijna 10 maanden geen artikelen en filmpjes te maken, maar door allerlei verschillende dingen is dat toch gebeurd. Het afgelopen jaar zijn er ontzettend veel dingen veranderd! Ik ben gaan samenwonen, verhuisd van Zwolle naar Rotterdam wat al een hele grote stap was, ik heb mijn rijbewijs gehaald, ben begonnen aan een nieuwe opleiding en heb een lief hondje genomen samen met mijn vriend. Heel veel dingen dus!


Ik zal beginnen met het samenwonen, ik was al op zoek naar werk zoals sommige van jullie misschien wel wisten. Dit vond ik in Rotterdam bij een callcenter en dat betekende ook gelijk dat ik moest gaan verhuizen. Ik ben toen gaan samenwonen met mijn vriend en heb mij ook gelijk ingeschreven voor een nieuwe opleiding. Ik volg nu de opleiding Luchtvaartdienstverlener en ben er nu ongeveer al 7 maanden mee bezig! Het is super leuk en ik moet nog ongeveer 2,5 jaar voordat ik klaar ben!

In augustus hebben mijn vriend en ik besloten om een hondje te nemen, ik wou dit al heel erg lang en ben echt super blij! Hij heet Benji en is nu 8 maanden oud en we hebben hem nu al een half jaartje. Hij is een mix van Jack Russel en Chihuahua en het is echt mijn baby!

Verder heb ik ook mijn rijbewijs gehaald, hier ben ik natuurlijk ook heel erg blij mee. Ik had nog lang niet verwacht dat ik al voor mijn rijbewijs zou gaan maar het is er toch van gekomen.

Mijn plan is om weer te beginnen met mijn blog en heel regelmatig te gaan updaten. Vandaag was ik een filmpje aan het opnemen maar helaas heb ik het per ongeluk verwijderd en ik heb geen idee hoe ik het weer kan terug halen dus dat filmpje ga ik deze week opnieuw opnemen!

Sorry voor dit lange artikel maar ik hoop dat jullie zo een beetje snappen wat er de laatste tijd allemaal is gebeurd en ik hoop dat ik jullie snel weer blij kan maken met nieuwe artikelen en filmpjes!

Vergeet mij niet te volgen op social media!
INSTAGRAM/TWITTER/YOUTUBE:        NAOMICEDELLA

2 gedachten over “Long Time No See!

Geef een reactie