large

‘Klets’ artikel

De laatste tijd ben ik niet zo actief geweest op mijn site, dat vind ik eigenlijk heel erg jammer! Ik heb niet zoveel inspiratie en hoop het snel weer terug te krijgen. Het komt natuurlijk ook deels doordat ik nog steeds geen werk heb kunnen vinden en hierdoor dus niet zo vaak meer nieuwe spulletjes koop waar ik over kan schrijven, hopelijk begrijpen jullie dat!

Het leek mij ook wel leuk om even terug te komen op de goede voornemens die ik maakte afgelopen december. Vaak hoor je namelijk dat mensen heel veel goede voornemens bedenken en er uiteindelijk niks mee doen. Ik ben eigenlijk ook zo iemand (slecht hè). Sporten heb ik bijna niet gedaan, ik ben 2 keer meegefietst toen mijn moeder 20 en 30 km ging hardlopen en een paar keer blogilates gedaan.. Ik vind het zo jammer dat ik niet meer doe want ik merk echt dat ik aankom en dat wil ik juist niet. Hopelijk kan ik snel een abonnement nemen op de sportschool! Elke dag bloggen is (duidelijk) ook niet gelukt, helaas. Gezonder gaan eten probeer ik nog steeds, ik probeer de chips en het snoep wat meer te laten liggen maar dat lukt vaak nog niet! Ik ben ook nog niet op vakantie gegaan maar we zijn gelukkig nog aan het begin van het jaar. Mijn vriend en ik hopen in de zomer nog wel weg te gaan samen en misschien ga ik ook nog met mijn moeder, zusje, oom en nichtjes op vakantie! Dat zou heel erg leuk zijn. Nu een positief ding, ik ben wel bezig met Spaans leren! Ik ben er zo’n 2,5 maand geleden mee begonnen en ben daar erg actief mee bezig, ik doe een thuisstudie van NTI en het is hartstikke leuk!

Zo, het meeste is (nog) niet gelukt helaas maar wat nog niet is kan nog komen! Verder ben ik echt op zoek naar werk en op zoek naar een goede opleiding die ik kan gaan doen in september. Ik zit te denken aan communicatie & journalistiek op MHBO in Utrecht of aan luchtvaartdienstverlening. Welke opleiding doen jullie en op welk niveau en op welke school? Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar!

Dit was een beetje een ander artikel dan dat jullie gewend zijn en hopelijk vinden jullie dat niet erg! Hebben jullie nog ideeën voor artikelen en video’s? Wat willen jullie graag zien? Want ik wil eigenlijk wat meer video’s maken als jullie dat ook leuk vinden!

Bron foto’s: WeHeartIt.com

4 gedachten over “‘Klets’ artikel

 1. Marjolein - Beautylein.nl

  Wat leuk dat je Spaans aan het leren bent. Het lijkt mij ook super tof om nog een taal bij te leren. Ik ga volgend jaar weer beginnen met een opleiding, ik ben nog aan het twijfelen tussen Journalistiek of Maatschappelijk werk.

  Reageren
  1. Naomi Bericht auteur

   Ik vind het ook heel leuk om een nieuwe taal te leren, nu doe ik tenminste nog wat nuttigs naast werk/een opleiding zoeken! Maatschappelijk werk lijkt mij ook nog leuk om te doen, er zijn tegenwoordig zoveel keuzes!

   Reageren
 2. Saskia

  Leuk Spaans! Lijkt mij zo’n mooie taal. Succes met alles het is even lastig als je geen inspiratie hebt naar dit soort artikelen zijn ook heel erg leuk!

  Reageren

Geef een reactie