tumblr_mi0jgc5wMX1rffad4o1_500_large

Inspiratie: Slaapkamers

Voor mij is mijn slaapkamer de belangrijkste kamer in ons huis. Hier breng ik veel tijd door en daarom vind ik het dan ook heel belangrijk dat het er gezellig uitziet en dat het opgeruimd is. Sinds kort probeer ik mijn kamer echt netjes te houden, hiervoor was er best lui mee en liet ik mijn troep overal slingeren. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe de slaapkamers er uitzien van anderen vandaar dat ik wat foto’s op heb gezocht en die met jullie wil delen!

 

 

Bron foto: weheartit.com

Dit is denk ik wel een slaapkamer die ieder meisje wel zou willen hebben! Super mooi!

Bron foto: weheartit.com

Dit ziet er toch super gezellig uit? Ik heb zelf ook een keer geprobeerd om leuk lichtjes boven mijn bed te hangen maar dit viel er de hele tijd af. Voor even was het leuk maar de volgende keer moet ik ze echt even beter ophangen.

Bron foto: weheartit.com

Dit bewijst maar weer dat je niet perse een grote kamer moet hebben om het leuk en gezellig te maken! Dit is ook hartstikke tof.

Bron foto: weheartit.com

Woah! Super roze! Zelf vind ik roze een hele leuke kleur en ik zou ook zo deze kamer overnemen!

Schermafbeelding 2013-02-13 om 21.14.34Bron foto: weheartit.com

Wat zijn deze kleuren leuk bij elkaar! En die bloemen aan de muur maken het helemaal af.

Een foto van mijn eigen kamer/bed:

Schermafbeelding 2013-02-13 om 21.16.39

Zelf ben ik niet zo super creatief en heb ik niet een hele grote kamer. Vandaar dat ik alleen een foto van mijn bed heb gemaakt. Als jullie het leuk vinden kan ik binnenkort wel een ‘room tour’ maken. Laat mij weten in de comments wat jullie van deze foto’s vinden en of jullie een room tour zouden willen zien! 

3 gedachten over “Inspiratie: Slaapkamers

Geef een reactie