7f0ba02e-c1f3-47dd-bb35-44689c28d3a5_zps371ecad0

Herfst/Winter Shoplog

Het word steeds kouder en ik vond dat het wel eens tijd werd om wat warmere kleren aan te schaffen. Ik heb niet zoveel gekocht maar wel genoeg voor de komende tijd en natuurlijk heb ik ook nog andere dingen dat ik kan aantrekken. Samen met mijn moeder en zusje ben ik een aantal keer naar de stad geweest om leuke kleren te zoeken. Benieuwd naar wat ik gehaald heb? 

Als eerst deze trui van New Look, ik had nog nooit eerder iets van dit merk gekocht en ik zag deze trui toevallig een paar weken geleden hangen en ik vond ‘m gelijk heel mooi! Nu heb ik de trui eindelijk gekocht en hij kostte rond de €20.

Deze grijze trui kocht ik ook bij New Look. Deze vind ik ook super leuk en lekker warm. De achterkant is wat langer dan de voorkant en dat vind ik ook wel mooi en fijn. Deze trui kostte ook ongeveer €20.

Ik heb alleen maar van die jeans leggins van de Pieces dus ik vond het wel tijd om een keer een ‘normale’ jeans te kopen. Deze kocht ik bij de H&M en ik vind de kleur heel mooi. Hij past ook precies en de broek zit ook wat hoger, dat vind ik ook een pluspunt. Deze kostte €40 maar ik had nog een cadeaukaart van €10 dus dat was mooi meegenomen!

Een nieuwe winterjas was ook weer nodig! Mijn vorige jas vond ik toch niet meer zo mooi en de kleur was een beetje grauw. Ik ben best kieskeurig met jassen uitkiezen maar deze vond ik wel heel leuk en lekker warm! Deze vond ik bij de Vero Moda maar is oorspronkelijk van de Only(?). Er zit nog een (neppe) bontkraag aan. Het enige minpunt van deze jas vind ik dat er geen rits of knoop op de zakken zit dus ik moet alles voorzichtig opbergen. Deze jas kostte €60.

 

Dit is wat ik de afgelopen maand heb gekocht voor in de herfst/winter. Wanneer ik werk heb zal ik ongetwijfeld nog meer kopen maar dat gaat nu een beetje moeilijk, haha. Hebben jullie al wat nieuwe spullen gekocht voor de aankomende tijd? 

2 gedachten over “Herfst/Winter Shoplog

Geef een reactie