ac9b4fbb-65e3-4007-9e8a-b7d2a8c37d0b_zps0cd3526d

Golden Rose City Style Mascara

In de GLOSSYBOX van Oktober zat de de City Style Mascara van Golden Rose. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord en ben altijd wel op zoek naar fijne mascara’s dus het leek me wel leuk om deze uit te testen voor de site!

De mascara belooft je wimpers meer volume te geven, langer te maken en te krullen. Ik ben benieuwd!


De verpakking vind ik oké, hij is niet heel erg bijzonder. De kleuren combinatie vind ik opzicht wel leuk maar het doet me ook een beetje denken aan Maybelline.


Zoals je misschien wel kunt zien is het een plastic borsteltje en hij heeft een kant met lange ‘haren’ en met korte ‘haren’. Het zijn natuurlijk niet echte haren maar ik weet ook niet hoe ik het anders moet noemen. Ik heb nog nooit eerder een mascara gebruikt die zo’n borsteltje heeft dus hier was ik wel benieuwd naar!


Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.


En dit zijn mijn wimpers met 1 laagje mascara. Zoals je kunt zien krult hij mijn wimpers wel goed en zit er volgens mij ook wat meer volume in (ik vind dit altijd lastig om te zien). Of hij mijn wimpers echt langer maakt weet ik niet maar het ziet er in elk geval wel goed uit!

Ik ben wel tevreden met deze mascara! Het is niet de beste die ik heb gehad maar hij kan er zeker mee door! De Golden Rose mascara kost €11,95! Dat vind ik een goede prijs voor de mascara!

Geef een reactie