Photo 27-03-13 17 22 07

Gezichtsmasker: Van Der Hoog Big Fun Bubblegum

Mijn kamer ligt de laatste tijd vol met gezichtsmaskertjes, ik heb er heel veel gekocht en ook een aantal voor mijn verjaardag gekregen. Afgelopen zondag was het weer tijd om er eentje te testen en dat werd de Big Fun Bubblegum van Dr. Van Der Hoog. Deze kreeg ik van Kimberly voor mijn verjaardag! Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Kijk dan snel verder. 

Schermafbeelding 2013-03-27 om 17.07.12

Het masker BFB (ik kort het maar eventjes af) is onderdeel een nieuw maskertje van Dr. Van Der Hoog. Het masker is eigenlijk bedoeld om op zondag te gebruiken samen met een vriendin, het zit ook in een handige verpakking die je eigenlijk twee keer kan gebruiken. In het masker zit amandelolie, macadamiaolie, nootolie en pinksterbloemolie. Het masker belooft je houd lekker zacht aan te laten voelen en het zou ook kalmerend moeten werken. Ook hydrateert het de huid.

Schermafbeelding 2013-03-27 om 17.06.35

 

Dit is mijn gezicht zonder makeup voor het gezichtsmasker. Ik heb een vrij droge huid, ik heb niet vaak last van puistjes etc maar wat hydratatie kan ik vaak wel gebruiken.

Schermafbeelding 2013-03-27 om 17.07.44

Hier heb ik het gezichtsmasker op, het ruikt echt heeerlijk naar bubblegum! Ik zou het bijna van mijn gezicht willen aflikken. Het masker prikte wel een beetje maar wanneer dat gebeurd heb ik het idee alsof het wel wat doet. Ik heb het er ongeveer 15 minuutjes op laten zitten.

Schermafbeelding 2013-03-27 om 17.08.01

Hier mijn gezicht nadat ik het masker er met een washandje heb afgehaald, mijn huid voelde heerlijk zacht aan na het masker. Ik had geen rode oneffenheden in mijn gezicht dus daar kan ik niet veel over zeggen maar het is wel een heerlijk maskertje voor op de zondag avond. Mijn huid voelde lekker gevoed en ik ga de tweede helft van de verpakking zeker nog gebruiken!

Heb jij de nieuwe lijn van de maskers van Dr. Van Der Hoog al geprobeerd? En wat vind je ervan? 

Een gedachte over “Gezichtsmasker: Van Der Hoog Big Fun Bubblegum

Geef een reactie