d3810924-42ee-4dee-a109-822fa4e34ddc_zpsf90fdc8e

FOTD: Feestlook

De laatste tijd vind ik het heel erg leuk om met gouden oogschaduw te experimenteren, ik maakte weer een look die ik zelf heel erg geschikt vind voor de feestdagen en ik wil deze graag aan jullie laten zien. 

Nu je de foto’s hebt gezien denk je misschien, hey, dit lijkt best op de golden look die je laatst hebt gemaakt. Dat lijkt inderdaad zo en daar kwam ik ook achter toen ik de foto’s had gemaakt. In het echt lijken ze echter niet echt op elkaar. Ik vind het zo vervelend dat mijn looks zo anders overkomen op de foto. In het echt is deze look ook een stuk donkerder en smokey.

Op mijn ooglid heb ik een gouden kleur aangebracht en in mijn crease een donkerbruine en in de buitenste ooghoek heb ik zwart aangebracht. De zwarte kleur zie je ook totaal niet terug op de foto. Verder heb ik wat bronzer en blush aangebracht en op mijn gezicht nog wat CC cream en poeder. Op mijn lippen draag ik Bad Girl Riri van MAC.

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat deze look op de foto bijna hetzelfde overkomt als bij de golden look die ik laatst heb gemaakt.

Hebben jullie al zin in de feestdagen?

Geef een reactie