DSC_0713

Face Of The Day

Ik was net klaar met mijn makeup en ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om te laten zien hoe ik er uit zie vandaag. Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder!

Ik moet nog een beetje leren hoe ik het beste foto’s van mezelf voor de site kan maken, vandaar dat de foto’s niet perfect zijn. Ik heb alleen maar kleuren uit het Naked 2 palette gebruikt. Op mijn lippen heb ik de kleur Creme Cup van MAC gebruikt.

DSC_0713

Op deze foto heb ik trouwens nog niks op mijn lippen. Ik heb hier net een donut gegeten en ben zo slim geweest om mijn mond niet af te vegen, haha. Sorry daarvoor.

DSC_0730

 

Hier heb ik de lipstick wel op, ook een nieuw shirt trouwens. Ik moet echt even leren om foto’s te maken want eigenlijk slaat dit helemaal nergens op. Sorry!

DSC_0734

 

En dit is hoe de kleur van mijn lippen er van dichtbij uitziet! Ik heb de lipstick in Curacao gekocht en daar was de kleur eigenlijk veel te licht voor mij omdat ik zo bruin was geworden door de zon. Ik dacht dat ik deze kleur eerder had gekocht vandaar dat ik hem maar mee had genomen. Nu ben ik weer wat lichter geworden natuurlijk dus nu staat de kleur veel beter!

Dit is dus mijn Face Of The Day! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

2 gedachten over “Face Of The Day

  1. Jhemyla

    Heel erg mooi, en je bent een super mooi meisje! Ik zie je blog pas voor het eerst. Ik vind hem er mooi en leuk uitzien, ik ga je meteen volgen op bloglovin!

    Reageren

Geef een reactie