2013-05-29 14.12.04

Etos Anti-Age Reinigingsdoekjes

Soms heb je van die dagen dat je te lui bent om je gezicht echt goed te reinigen. Ik probeer het altijd trouw twee keer per dag te doen maar als ik ergens anders slaap neem ik toch vaak de reinigingsdoekjes mee omdat het gewoon makkelijker is. 

Ik heb veel soorten reinigingsdoekjes gebruikt maar op een of andere manier prikken ze altijd bij mij omdat ik een droge en gevoelige huid heb. Nu heb ik eindelijk fijne reinigingsdoekjes gevonden die niet prikken en die mijn gezicht schoon maken.


Het zijn dus de anti-age doekjes van de Etos. Ze zijn echt super fijn en ze ruiken heel erg lekker. Er zit geen alcohol in wat dus erg fijn is en parfum staat bijna onder aan de lijst. Wel zitten er parabenen in maar daar doe ik niet zo moeilijk over. De doekjes gebruik ik over mijn hele gezicht en ook voor mijn ogen en hij haalt de makeup gewoon goed weg!


Om even te laten zien dat de doekjes goed reinigen heb ik wenkbrauwpotlood, oogpotlood, eyeliner en lipstick op mijn hand geswatched en het er daarna afgehaald met de reinigingsdoekjes.


Zoals je ziet is alles weg! Je hoeft niet hard te boenen en de makeup gaat er echt makkelijk van af! Ook laten de doekjes je huid lekker zacht achter en dat vind ik ook belangrijk.


Ik vind de doekjes echt ideaal voor als je een keer ergens anders slaapt of voor als je een enkele keer echt te moe bent om je hele reinigingsroutine te doen!

De doekjes kosten geloof ik 1,79 euro dus de prijs is ook erg fijn! Hoe reinig jij het liefst? 

4 gedachten over “Etos Anti-Age Reinigingsdoekjes

  1. robin

    het beste is eigenlijk met een reiniger en dan lotion en daarna de verzorging maar inderdaad zulke doekjes zijn af en toe heel handig haha.. :-)

    Reageren

Geef een reactie