esprit sieraden

Esprit Sieraden

Ik vergeet nooit mijn horloge om te doen als ik ergens naar toe ga! Horloges kunnen een outfit echt afmaken en het is natuurlijk ook heel handig om de tijd altijd te weten. Ik heb zelf een horloge van Michael Kors die ik altijd draag. Op de site van Esprit kwam ik ook hele mooie horloges tegen die ik graag met jullie deel! De esprit sieraden die ik nu laat zien vind ik de mooiste uit de collectie! Zelf kies ik altijd snel voor goud maar rose en zilveren sieraden vind ik ook heel erg mooi. Dit rose gouden horloge vind ik echt prachtig! De kleur vind ik heel erg mooi en de rand van het horloge vind ik ook heel erg mooi! Verder kan je ook heel duidelijk de tijd zien en dat vind ik zelf altijd wel belangrijk!

Wauw. Dat is het enige wat ik kan zeggen. Deze vind ik echt heel erg speciaal! Het horloge is van rose goud en zilver gemaakt, dit geeft echt een heel erg leuk effect! Ook heeft het horloge hele mooie zilveren steentjes om de wijzerplaat heen. Ik vind dit horloge echt heel erg gaaf! Dit horloge vind ik ook heel erg mooi! Deze is een stuk simpeler dan de vorige die ik liet zien maar toch is het wel een horloge dat ik zelf zou dragen. Het is weer een rose gouden horloge en de wijzerplaat vind ik heel erg mooi! Deze vind ik heel erg bijzonder. Dit horloge is goud en heeft een hele leuke wijzerplaat. Toen ik eerst keek dacht ik dat het vogeltjes waren maar het zijn hartjes! De rand heeft mooie steentjes en ik vind het horloge echt super mooi!

Ik heb maar een paar horloges laten zien maar er staan natuurlijk nog veel meer sieraden op de website! Als je nog op zoek bent naar een mooi cadeau voor jezelf of misschien wel een laat moederdag cadeau dan zou ik zeker even op de website kijken!

Welk horloge vinden jullie het mooist? En zonder welk sieraad gaan jullie de deur niet uit?

4 gedachten over “Esprit Sieraden

  1. svenja

    WOW, ik wist helemaal niet dat Esprit zulke prachtige horloges verkoopt. Ik ben verliefd <3 Ik vind ze ook allemaal even prachtig en kan echt niet kiezen. Die rosé gouden met zilver gemengd is wel erg mooi zomers :)

    Reageren

Geef een reactie