ff964762-d3c2-406b-bb66-020e9a2910a5_zps361b17ae

EOTD: Golden Look

Aangezien het deze maand kerst is leek het me wel leuk om wat goud te gebruiken op mijn ogen. Normaal hou ik mijn ooglooks heel neutraal maar deze is toch iets opvallender dan ik gewend ben! Dit is een look die ik wel met de feestdagen zou dragen! 

De ooglook komt niet zo goed over op camera, want in het echt vind ik hem een stuk opvallender. Ik heb een oogpotlood in plaats van een eyeliner gebruik omdat ik dat toch vaak verpest.

Op het bewegend ooglid heb ik een gouden kleur aangebracht en in mijn arcadeboog een lichtbruine kleur. In de buitenste ooghoeken heb ik een donkerbruine matte kleur gebruikt en doorgeblend naar mijn arcadeboog. Verder heb ik diezelfde donkerbruine kleur nog licht aangebracht bij mijn wimper rand en heb ik zwarte eyeliner aangebracht aan de binnenkant van mijn oog en op mijn bovenste wimper rand!

Wat voor ooglook gaan jullie met de feestdagen dragen? 

2 gedachten over “EOTD: Golden Look

Geef een reactie