foto

Drie heerlijke parfums!

Ik ben echt dol op zoete geuren, als ik in de Douglas ben kies ik ook het snelst voor een mierzoete geur. Het leek mij leuk om jullie drie heerlijke parfums te laten zien in dit artikel! Lees snel verder! 

Dit zijn ze, ‘Heat’ van Beyonce, ‘Reb’l Fleur’ van Rihanna en ‘Candy’ van Prada!Reb’l

Als allereerst ‘Heat’ van Beyonce. Mag ik eerst even zeggen dat ik gek ben op Beyonce?! Ik vind haar (bijna) perfect dus ik ga er bijna automatisch van uit dat haar parfum ook perfect moet zijn. En dat is ‘ie ook, voor mij tenminste! Ik vind de geur echt heerlijk, hij is niet zo super zoet als de andere geuren maar toch vind ik de geur heerlijk! Ik heb deze parfum eerder in de kleine versie gehad en die is toen helemaal opgegaan. De fles vind ik er ook heel erg mooi uitzien, het past goed bij de geur!

Dan ‘Reb’l Fleur’ van Rihanna. Van Rihanna ben ik ook super fan, hoe kan het ook anders. Deze geur is een stuk zoeter dan die van Beyonce en uiteraard vind ik deze ook goddelijk ruiken. Ik hou er gewoon van om als een mierzoete 16 jarige rond te lopen! Het doosje vind ik heel erg mooi (omdat Rihanna gewoon zo mooi is), de fles vind ik ook mooi maar wel wat minder mooi dan die van Beyonce en Prada.

H E E R L I J K is het enige wat ik kan zeggen over ‘Candy’ van Prada. Dit is ook weer een super zoete maar heerlijke geur. Iets prijziger dan de andere twee maar het geld zeker waard. Ik vind de fles er ook heel erg mooi uit zien, lekker chique. Deze geur blijft ook lang hangen, daar hou ik van!

Dit waren drie geuren die ik op dit moment echt super lekker vind, wat vinden jullie van deze geuren? En houden jullie net zoals ik van zoete geuren of zijn jullie meer van de frisse of zware parfums? 

Een gedachte over “Drie heerlijke parfums!

Geef een reactie