foto

Collectieve Shoplog (Primark, Action Etc)

De afgelopen tijd heb ik weer wat spulletjes gekocht, ik vond het te weinig om er een filmpje over te maken dus doe ik het door middel van een artikel! Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees dan verder. 

Gisteren was ik bij de Primark in Rotterdam geweest, ik ging er bewust heen om een nieuwe tas te kopen omdat de tas die ik nu gebruikt het wel heeft begeven. Bij de Primark hebben ze altijd leuke en goedkope tassen dus ik ben geslaagd!


Dit is de tas die ik heb gekocht, een simpele mooie zwarte. Hij kostte 14,00 euro. Mijn MacBook past hier zelfs in dus hij is ideaal!

Verder zag ik deze schattige pincetten nog, ik ben dol op panterprint dus deze kon ik niet laten liggen. Deze kostte 1,50 euro.


Ook zag ik deze handige lege verpakkingen. Ik wil binnenkort wat DIY’s maken dus deze leek me wel handig om te halen. Deze kostte 1,50 euro.


Ik bleef bij mijn vriend slapen en had geen reinigingsspullen mee genomen dus ik nam deze ook nog snel mee. Het is altijd beter om iets te gebruiken dan niets. Deze kostte ook 1,50 euro.


De wattenschijfjes vliegen er echt doorheen bij mij, dus ik heb gelijk 4 pakken gehaald. Ik weet niet precies hoe duur dit was maar ik denk rond de 2,80 euro.


Ook ben ik nog bij de Action geweest, mijn geurkaarsen waren allemaal op en ik kan niet meer zonder dus dat betekende dat ik nieuwe moest kopen! De ‘pure zen’ en ‘vanille’ kaarsen kosten 1,09 euro en de air wick geur kaars kost 1,72 euro (hier heb ik er gelijk 2 van gekocht).


Als laatst heb ik nog een geheugenkaart gekocht zodat ik eindelijk filmpjes kan opnemen met mijn nieuwe camera! Deze kostte 13,99 euro.

Dit zijn de dingen die ik de afgelopen twee weken (geloof ik) heb gekocht. Ik ben vooral heel erg blij met de tas en de geheugenkaart! Waar shoppen jullie het liefst?

Geef een reactie