15548cbc-aa98-41d1-a388-d37a19f07485_zpsfc522910

CHANEL – 34 La Raffinée

20 maart ben ik alweer 20 jaar jong geworden en dit heb ik de volgende dag gevierd met 2 vriendinnen. Van een van mijn vriendinnen kreeg ik een prachtige Chanel lipstick en ik ben er echt super blij mee. Het is mijn allereerste Chanel lipstick en het leek me wel leuk om wat foto’s aan jullie te laten zien. 


De verpakking vind ik echt super mooi! Simpel maar het ziet er heel chique uit. Ik wist eerst niet hoe ik de lipstick eruit moest krijgen maar ik kwam er uiteindelijk achter dat ik op de bovenkant moest drukken. Ik bewaar deze lipstick in mijn tas in zo’n lipstick houder zodat ik geen beschadigingen op de verpakking krijg!

Voor mijn verjaardag vroeg ik een lipstick die ik altijd kan dragen, een mooi roze kleurtje maar niet te fel. Dit is echt de perfecte kleur voor mij om altijd te dragen, ik ben er zó blij mee! Het logo dat er in geprint staat vind ik ook erg leuk staan. Op de swatch hierboven zie je dat de lipstick veel kleur afgeeft. De lipstick is heel erg romig en smeert heel gemakkelijk uit.

Hier heb ik helemaal niks op mijn lippen.

Op de bovenstaande foto’s draag ik de lipstick. Zoals je kunt zien is het een heel mooi roze kleurtje. Op de eerste foto zonder lipstick vind ik mijn ‘look’ nog heel erg saai maar met deze kleur maakt het de ‘look’ echt af. Ik moet mijn lippen door de dag wel een paar keer bij stiften maar dat vind ik niet zo erg, ik verwacht ook niet anders van zo’n romige lipstick. 1 maaltijd overleeft hij wel maar daarna pak ik ‘m er toch even bij!

Ik ben echt super blij met de lipstick, ik ga deze met veel plezier heel erg vaak dragen. De exacte prijs weet ik niet maar hij is o.a. te koop bij de Ici Paris XL voor rond de €30

3 gedachten over “CHANEL – 34 La Raffinée

  1. Pingback: Yves Saint Laurent Rouge Volupté - 06 Pink In Devotion | Naomi ♥ Cedella

  2. Pingback: MINI SHOPLOG HEMA | Naomi ♥ Cedella

Geef een reactie