ded348b5-a9f3-484b-83bd-864c23c7f2fb_zpse547d6dd

Catrice Liquid Eyeliner Waterproof

Ik ben altijd op zoek naar fijne eyeliners die makkelijk werken. Vaak gebruik ik gewoon een ‘stift’ eyeliner maar ik wilde eigenlijk wel weer eens een liquid eyeliner gebruiken. Ik zag deze van Catrice liggen en wilde ‘m wel eens uitproberen! 


De verpakking vind ik mooi. Hij is gewoon mooi zwart met blauwe letters. Lekker simpel en daar hou ik wel van!


Het kwastje is goed stevig waardoor je strakke lijnen kan maken. Dit is wel goed om mee te beginnen na een eyeliner stift omdat het er wel een beetje op lijkt. Als je gelijk begint met een liquid eyeliner met echte haartjes word het wel lastig!


Als je rechte lijnen maakt is de eyeliner mooi zwart maar als je kronkels gaat maken is de kleur wat minder intens. Dus als je bijvoorbeeld een wing maakt is het handig om er nog een keertje overheen te gaan. Hij werkt echter wel heel erg makkelijk!


Zoals je kunt zien moet ik nog een beetje oefenen met een winged lijntje maken maar dit is even zodat je kunt zien hoe de kleur etc is.

Ik ben erg blij met deze eyeliner. Hij is ook echt waterproof en kan heel wat water weerstaan, haha. Ik heb het bonnetje helaas al weggegooid maar ik denk dat hij rond de 3 á 4 euro is. Je kunt deze eyeliner kopen bij de Kruidvat.

 

2 gedachten over “Catrice Liquid Eyeliner Waterproof

Geef een reactie