e3cf0a1f-c581-4f6e-8202-23acc69f10a2_zps9b54c113

Catrice Eyebrow Pencil 030

Laatst heb ik mijn haar in een donkere kleur geverfd en vond ik het ook wel tijd om een wat donkerder wenkbrauw potlood aan te schaffen. De wenkbrauwproducten van Catrice bevallen mij altijd wel dus ik besloot het wenkbrauw potlood aan te schaffen.

Het is gewoon een standaard wenkbrauwpotlood in de kleur 030 Brow ‘n Eyed-Peas. Hij is goed gepigmenteerd en als je ervoor zorgt dat de punt altijd scherp is kun je er goed mee werken.

 

Hier zie je mijn wenkbrauwen met niks erop en wanneer ze zijn ingevuld met het potlood. Vaak vul ik ze snel in en doe ik het niet helemaal strak maar ik wil ze ook nog natuurlijk houden. De kleur blijft de hele dag mooi zitten en is ook makkelijk te verwijderen!

Ik ben heel erg blij met dit potlood, ik had misschien een donkerdere kleur moeten kopen maar deze werkt voor nu nog prima. Je kan het wenkbrauwpotlood van Catrice bij het Kruidvat kopen.

Wat gebruiken jullie voor je wenkbrauwen?

Een gedachte over “Catrice Eyebrow Pencil 030

Geef een reactie