1c8cb4b3-6c0d-4f69-8f87-d123712f281c_zps6eecb611

Bestelling Bij The Make Up Spot

Afgelopen weekend zat ik wat rond te zoeken op webshops en begon het toch te kriebelen. Ik wilde heel graag wat nieuwe spulletjes kopen en omdat het bijna kerstmis was besloot ik wat ‘cadeautjes’ voor mezelf te kopen.

Dit deed ik bij The Make Up Spot, hier had ik nog niet eerder iets besteld en ik was heel erg verrast door hun grote assortiment. Ik heb 3 dingetjes gekocht van merken die ik nog nooit eerder heb gebruikt dus ik was heel erg benieuwd!

Als eerst stopte ik de expert face brush van Real Techniques in mijn virtuele winkelmandje, al een hele poos wil ik een kwast van RT en eindelijk heb ik er eentje! Deze wil ik gaan gebruiken voor mijn foundation en ik heb er al heel veel goede dingen over gehoord. Deze kost €14,99.

Daarna besloot ik voor de angled brow brush van Sigma te gaan in nummer E75. Ik wissel vaak af tussen een wenkbrauwpotlood en een wenkbrauwpoeder en had nog steeds geen goede kwast om mijn wenkbrauwen mee in te vullen. Daar werd het dus wel eens tijd voor! Deze kost €14,95.

Van Sleek had ik ook nooit eerder iets gebruikt en naar dit merk was ik ook super benieuwd door alle goede verhalen. Ik besloot het face contour kit in de kleur light te kopen aangezien ik nu steeds met een bronzer van MAC contour waar glitters in zitten en ik wilde ook graag een matte bronzer hebben. Ook zit hier een hele mooie highlighter bij. Ik heb voor de kleur light gekozen omdat deze best donker oogde op de foto’s op de site maar misschien had ik beter voor de kleur medium kunnen gaan. Deze kost €8,25.

Zoals ik al zei had ik dit afgelopen weekend (ik geloof zaterdag) besteld en dinsdag ochtend kreeg ik het al binnen, super snel dus! Hier ben ik heel erg blij mee en het was ook goed stevig verpakt. Ik ben echt super benieuwd naar de producten en ben ook benieuwd of jullie reviews willen zien.

Hebben jullie wel eens iets van The Make Up Spot besteld? En van welk product willen jullie een review zien? 

En ik wil jullie ook nog een hele fijne 2e kerstdag wensen en alvast een gelukkig nieuw jaar!!

5 gedachten over “Bestelling Bij The Make Up Spot

 1. Benay Vaneese

  the Make Up Spot is één van mijn favoriete webshops. Veel goede merken en de levering is snel. Ik koop daar meestal Real Techniques, Sigma en Zoeva kwasten en make-up van Sleek waar ik super tevreden over ben. Vooral de blushes! Fijne 2e kerstdag :)

  Reageren
 2. Mayara Esther

  Ik vind TMS een hele goeie webshop, ze hebben van alles en jou artikel herinnerd mij dat ik ze maar eens moet bezoeken (het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatste daarheen ging).

  Reageren
 3. Pingback: Sleek Face Contour Kit | Naomi ♥ Cedella

 4. Goldenstorm

  Ik ben wel benieuwd naar al je artikelen dus waarom niet gewoon allemaal reviews? Heb je meteen weer wat leuke artikeltjes om over te schrijven! Ik wil bij de Make Up Spot al langere tijd een palette kopen alleen heb het nog steeds niet gedaan, het kriebelt elke keer zo maar kan de verleiding meestal nog goed weerstaan.

  Reageren

Geef een reactie