6fa41719-569b-4feb-bba0-781063afb100_zps9697b459

Benefit: World Famous Neutrals

Van mijn moeder (thanks mam!) kreeg ik voor mijn verjaardag een prachtig oogschaduw palette van Benefit. Het enige wat ik ooit van Benefit heb geprobeerd was de ‘They’re Real‘ mascara dus ik was heel erg benieuwd naar dit palette. De verpakking belooft in elk heel wat! 

Het palette zit vol met mooie neutrale bruine kleuren, hier ben ik echt gek op dus ik werd al heel erg blij toen ik de achterkant zag. Er zitten 2 creamy oogschaduws in en andere 4 kleurtjes zijn gewoon vaste poeder oogschaduws. Zoals je kunt zien hebben ze ook nog eens leuke namen!

Sorry voor de vervelende schaduws die je ziet op de laatste foto maar hier kan ik helaas niks meer aan veranderen. Alle oogschaduws bevatten shimmer, ik vind het jammer dat er niet 1 is die mat is maar eigenlijk maakt het me ook niet zoveel uit. Je kunt de oogschaduws natuurlijk ook gebruiken in combinatie met andere matte oogschaduws.

En dit zijn de swatches op mijn arm, inclusief aders.. Maar zoals je kunt zien komt er veel pigment van de kleuren af, hier ben ik echt heel erg blij mee. Ze zijn makkelijk te blenden en heel mooi te combineren.

Jullie weten na deze review vast wel dat ik heel erg blij ben met dit palette! Ik heb natuurlijk al het Naked 2 palette maar hier zitten weer hele mooie andere kleurtjes in. Er komt binnenkort nog wel een look online zodat jullie kunnen zien hoe ik de kleuren combineer dus dat kunnen jullie nog verwachten! Nadat ik dit palette van Benefit heb gebruikt wil ik zeker nog meer makeup van hun aanschaffen!

De prijs van dit palette weet ik niet, dit komt omdat ik het heb gekregen en ik vind het een beetje stom om dan de prijs op te zoeken! Maar jullie kunnen het vast en zeker vinden op internet!

 

5 gedachten over “Benefit: World Famous Neutrals

Geef een reactie